Има бремености што воопшто немаат симптоми, НИКАКВИ. Така да радувај се и уживај во бременоста, најлесно да ти биди. Можеш наредната недела да закажиш на гинеколог.
Trebase na 27.10 da mi dojde napraviv test na 30.10 mi pokaza dve crti ama edna bese bledo crvena pocekav eve posle 12 dena docnenje napraviv pak mi pokaza pak dve crti
Trebase na 27.10 da mi dojde napraviv test na 30.10 mi pokaza dve crti ama edna bese bledo crvena pocekaveve posle 12 dena docnenje napraviv pak mi pokaza pak dve crti
Рано ти е премногу за симптоми. Од кај 7-8 недела почнуваат обично. Јас слушнав срце, а се уште немав симптоми. Ќе дојдат не се секирај. Има трудници без симптоми, ама поверојатно е дека ќе имаш. И честито секако!
Spored poslednata dobiena menstruacija mi pokazuva deka sum na krajot na 5 nedela zakazav na ginekolog kje vidime sto ke ispadne
Јас за ова прв пат слушам. Мене ми искочија сите вени кога малиот почна јако да цица, кога доби сила. И доста ме болеше тоа, кај брадавиците ептен се познава испакнати се вените.
Zdravo, da mi kazete vase mislenje dali ja ima 2ta linija jas ja gledam, ama mnogu mnogu e bleda. Vie sto mislite? Fala vi ❤️