Здраво душички!!! Јас сум нов член и ми треба помош од вас и добар совет, ќе ви бидам благодарна доколку ми помогнете. Јас сум 14 години а дечко ми 26 и заедно сме 1 недела, се е супер тој ме носи на село кај него но сакаше да имаме секс на нивата и јас прифатив. Но бидејќи сум уште невина и тој ме замоли прво да ставам краставица за полесно да му влезел. И на крај некако успеавме тој влези и поминаме убави 10 минути. Сакам да знам дали сеуште сум невина или пак полуневина бидејќи од тогаш секоја вечер си се самозадоволувам со краставица и супер ми е. Пред 1 месец пак имавме секс но најлошото е тоа што тој сврши во мене, дали пак сум невина бидејќи не влезе цел само малку 2-3 см. Не знам дали да и кажам на мајка ми дека имам дечко и дека сум имала секс, како да знам дали не сум закачила некоја болест или пак да не сум трудна бидејќи ми нема дојдено 2 недели.
Ај со среќа нека ти е бебето аххаха ти 14 тој 26 нема потреба да и кажуваш на мајка ти , сега веќе за малку
Ај погледни ги контрадикторностите, те молам! Заедно сте недела дена, а пред еден месец пак сте имале секс????? Тролаш краставичке, тролаш!!! Да трудна си од краставицата со која се самозадоволуваш и ќе родиш корнишончиња, само ќе пазиш кога ќе ги водиш по улица, да не ги собере некој за во тегла!
Зависи од краставицата, ако е онаква малечка како за зимница можно е да не си скината, ама ако е од поголемите Инаку и јас си се задоволувам со краставица. Ја сечам, ја правам салата и ја јадам. После ептен сум задоволна Сериозно девојче, велиш дека ти влегол, значи не си невина, (според некоја логика од ова што си го пишала) така да не ти одговара никот
офтопик, нема да пречи бидејќи целава тема е крш: на профилот стои дека има 21 година. Е сега кој лаже,козата или рогот?
Wtf, are you playing sick games with my mind? ) Па не си невина бе више девојче чим дојде до пенетрација и кинење на хименот готова си за век. А како тоа ти 14 годишна, дечко ти 26, а на профилот ти стои имаш 21 година. Некој дебело лаже овде. А башка и 12 години разлика, а ти малолетна а дечко ти полнолетен и сте имале секс тоа е казниво дело он полнолетен ти малолетна. Извинете феминки што вака реплицирам ама мислам... целата тема е несериозна се гледа тоа од првиот пост, јас само продолжувам во ист стил...
Не и замерувајте,влијаело времето на неа. И девојко следен пат кога ке не лажеш лажи со усул,а гледај и времето да се согласува.Заедно сме една недела,пред еден месец имавме секс а ми доцни две недели Тоа и во шпанските серии го нема.
Значи вака, доколку краставицата, била полу-половна, и некој претходно ја користел ама не ја докористел. Само пред тоа користел банана, можно е да родиш и банана. Девојче, сега искрено. Ако измислуваш некоја приказна, гледај да држи вода. А не: бев, ама не бев, или бев, леле незнам. Што мислите вие? Значи, барем гледај изгледа реално, а не да искочи како во шпанските серии, дека краставицата, да ти била, сама на себе мајка.
Како прво честито можеби на форумот си најактивна корисничка што на 14 год имала секс со 26годишен. А и твојот дечко или што и да ти е зарем малку не размислува дека ти имаш 14 год ама у право е можеби он си потерал а ти право одма даваш. Стварно ненормална работа. Туку велиш дека свршил во тебе па ако свршил бремена си.
Море, ја да бев на место од тој 26 годишниот, немаше да те натерам само краставица да си ставиш... дури и банана, се што наликува на... Бтв, убаво прашал Дип, дали беа прскани краставиците? Ако биле, не се секирај, немаш никаква болест ако не.. тогаш..болест не ти бега Бремена си не од него, туку од тој пред него што си го имала, пошо 2 недели ти касни, а со овај сте недела заедно. Е така да си знаеш. А ако носиш близнаци, имаш дете и од едниот и од другиот Спојлер како во вицот за плавушата, ако ви текнува Шпанска серија, убаво рековте