Heh pa fizicki i ne moze da se primeti.Spored mene licnosta e pozrela otkako ke pocne da ima seksualni odnosi . Inaku teloto kaj sekoj razlicno kaj nekoj se menuva kaj nekoj ne.Jas licno mnogu oslabev 8 kg po 1 mesec . :roll:
i jas oslabev nekoe kilo,i majka mi me primeti i me prasa dali sum imala odnosi...no sekako deka ne mozev da i kazam! pa zatooa sakam da znam...dali moze nekoj od strana da poznae dali veke si imal odnosi???
секако дека има промена и никој не ја приметува а тоа се нашите колкови!!!!пошироки се и нормално самите ние нема да ги приметиме.после однос највеке се менува телото
Стварно колковите? Баш сега пред огледало тоа заприметував , и подругачији ми се хахаха Се забегано еј
Се познава и по нозете Барем така сум слушнала.Кога ќе ги доближите скроз има растојание помеѓу нив кое се разликува од вообичаеното
Леле дај не зборете глупости, ако имаш орален се познава по устата ? Телото нормално доживува промени но не поради сексот туку поради годините и фазите на созревање, ниту ќе ви се направи дупка меѓу бутините ниту ќе ќе ви се прошири карлицата, особено не од сексот.
Јас немам забележани некои драстични промени кај мене. Освен што ослабев 2-3 кила ништо друго...Мислам дека телото си се менува смао по себе овде односите немаа врска! А слабеењето е резултат на трошењето на калории
Абе сеа колу ќе ослабете зависи од активноста, ако ослабете 10 кила, епа алал нека ви е Иначе карлицата се шири при породување а не од секс, ниту пак нозете ви се деформираат... Физички не може да се примети, освен ако ви касни 9 месеци
jas ne sum zabelezala nekoja posebna promena na teloto osven sto mi se prosirija malku kukovite pa taka si dobiv poubava forma na teloto malku pozenstveno
Хахаха, ако милсите дека се слабее со ваква активност јас мислам не, оти инаку требаше да бидам кожа и коски ама се поправив малку, добив облини ако е до тоа
А бе ослабев .. ама во куковите сум поинаква.. сакам да се здебелам малце , ама ако се здебелам многу се откажувам од секс !!!
snake имаш 19 години, мислиш дека ти од сексот а не од нормален развој на телото ? Уште еднаш ќе кажам дека од сексот не се менува телото, нормално си растеш и се развиваш, телото цел живот се менува во зависност од годините и верувај ми ќе приметиш дека телото на 19 години и на 22 години нема да ти биде исто, исто како што не ти било исто на 17 години и сега , тоа е нормална промена која нема врска со сексот . Не зборам јас на празно, тоа си е научно докажано дека сексот нема врска туку годините и хормоните.
I jas se zdebeliv,ama ajde toa moze da ne e od seksot,tuku oti mi bese ubavo so mojot decko i se oslobodiv i poveke jadev,ama kolkovite definitivno mi se prosirija i nekako dobiv gradba kako na zenicka ))))))