Да, токму така. Каква физичка промена после секс не ме смејте, колкови ,растојанија меѓу нозете, ме изнасмејавте хехе. Ќе збориме за некоја година кога уште толку ќе ви се смени телото( за жал ).
Градите оттогаш растат како луди и колковите ми се поголеми задникот и тој се подул едноставно не сум во истото тело што го имав пред првиот однос
Mоже да се запримети ако девојката има активен сексуален живот добро сега не кај секоја ама се заприметува, гледано од назад не можам да ви објаснам ќе пробам слика да најдам
ја ослабев,и искрено мислам дека се слбее од тоа,,има видливи резултати,,такла да кој сака да ослабе,нека покуса со секс
Сексуалниот однос не го менува телото!!! Доколку преферирате чест секс и притоа сте активни,губите калории и слабеете,да,но не од сексот,туку од активноста во него!!!
jas koga sum imala prv odnos jas sam imala mnogu promena na liceto mnogu se promeniv na celo telo mnogu sum se zdebelila
Некои се смеат но да ви кажам има вистина дека некои девојки слабеат , некои се здебелуваат кога започнуваат активен сексуален живот, акај некои не се приметува никаква промена. Зависи, кај секого е различно.
Кај мене немаше никаква промена кај телото,само ден после тој фамозен настан наречен прв пат другарка ми ме примети дека во лицето сум некако свежа и дека блескам хахахаахахха! Тоа се нејзини зборови,јас не приметив промени.
jas ne se smeniv skoro ic , osven sto vo posledno vreme pocnav da se debeleam i zadnikot mi se oblikuva poseksi ..no neznam dali e od toa, ne bi rekla
Кај некој се менува а кај некој не кај мене не сум забележала ништо само 1 кг сум здебелена хехех а следниот ден после тоа се осеќав преубаво среќна некое убаво чувство беше тоа