Хахахахха леле луѓееее.Од сексот значи го кревате газот,прајте стомачни коцки,колковите се шират и дури и градите како силикони се. Ау не знаев за ова а специјализирам гинекологија.Срам да ми е.
ОЈ - Нормални, телесни промени кој што се случуваат кај жена која што созрева, се препишуваат на сексот А истиве промени што се случуваат кај оние што немале секс , кај нив промените се должат на немањето секс, или желбата да се има секс во иднина ?
na fizicki plan nema osven ako ne praite sex maraton, no zatoa pak na psihicko nivo ima.Svesno ke ja istaknuvate sopstvenata zenstvenost, ke gledate poinaku na ljubovta i na samiot seks kako cin, kako znacaen faktor na edna vrska, no i razvivanje na licnosta
Ама баш никаква промена не забележав на мене , после толку време..... Сепак кај секој различно е, другарка ослабна и телце си разви, а јас не ни мрднав од мојава тежина ни плус ни минус... )))
Си останав иста јас Додека другарка ми ослабе ептен.. а сестра ми се здебели неколку кила Све до конструкцијата
Па јас можам да кажам дека претрпев некои промени.Најмногу настануваат со анален секс,според мене. Зошто јас почнав прво со анален,со тек на време се проширив кај колковите така прилично :geek: Порано не ми се допаѓале девојки со раширени колкови,но сега ми се допаѓа.Го сакам тој дел кај мене,и го сметам за позитивна промена.Плус и на дечко ми му се допаѓа. Не сум апла проширена меѓунозе,што викаат воз да може да ми помине.Далеку од тоа. Таман е моево
Da ve prasam dali ako mu e golem i sirok penisot na decko ti moze da vi ja rasiri vaginata poveke od sto vi bila pred toa ??
не си го лажете умот апсолутно нема никакви физички промени ако се слабееше сите манекенки ќе беа со убави широки колкови.
Не после првиот секс ама после 2 месеци активно имајќи секс приметив дека имам пошироки колкови и градите ми станаа помеки. Незнам дали е од тоа ама не сум сигурна бидејќи имав 17 години.
Не реков јас дека е магично стапче но јас тие промени ги приметив. Исто така имав и големи промени во размислувањето и погледот кон некои работи. После тоа размислував поинаку, како одеднаш да престанав да бидам дете, се чувствував по женствено, размислував по зрело па тоа не мора да значи дека пенисот е магично стапче и сексот не е само физички акт.
Растиш, ќе имаш константни промени во размислувањето и да немаше секс, или пак дур и да имаш секој ден секс од сега па натака.
Teloto se menuva . Ako e poslabicka se zdebeluva po nekoja kilaza plus i obratno se oformuva teloto ili pak se deformira