1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали тој требаше така да постапи?

Дискусија во 'Канта' започната од Angells bejb, 3 февруари 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Angells bejb

Angells bejb Активен член

Се зачлени на:
    1 февруари 2017
    Пораки:
    34
    Допаѓања:
    30
    Значи вака, за Нова Година со дечко ми бевме во Истанбул и многу се каравме, ми се лутеше ако некој ме погледнал од страна, ако сум се сликала и разни други детски работи. И секој ден ми велеше ќе те истрпам уште тие денови тука а после тоа не се гледаме повеќе.Еден ден додека шетавме во еден мол почна пак психички да ме измачува и јас се изнервирав и избегав од него.Шетав сама по молот , беше огрооомен и имаше многу народ,Само што дадов два чекора и одма се изгубивме.После слушнав дека на шалтерот за информации го кажуваат моето име дека ме бара дечко ми ама едвај стигнав до таму, не можев да се снајдам.И замислете кога стигнав до него тој пред илјада народ ми залепи шамар, ме бутна и јас паднав на земја.После тоа полицијата му рече дека не е дозволено да се удира жена и не испади од молот.Кога излегов надвор ми залепи уште еден шамар и беше многу изнервиран.Кога стигнавме во хотелот почна да ме малтретира, да ме фаќа за вратот, ме маваше.Никому ништо не кажав.И кога се вративме раскинавме и од тогаш ме моли да му простам за тоа, дека јас сум го натерала на тоа да ме удри, дека у моментот кога ме снемало не знаел што да прави, помислил дека некој ќе ме грабне.Дали мислите дека без разлика на се е правилно да ја удриш девојкати у мојот случај или да ја гушнеш силно кога си ја нашол? Да бевте на мое место би му простиле ли?

2. Anon

Anon Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2011
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    1.789
    Не е ок и не треба да му простиш. Тоа: „јас сум го натерала на тоа да ме удри“ е веч виџено и стандард практика кај овој тип на луѓе.

На Gosh, iloveyou29, PaLaVa и 15 други им се допаѓа ова.
  3. Cinderfakinrella

Cinderfakinrella Популарен член

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    @Angells bejb уште колку теми треба да поставиш за да те увериме дека треба да му раскинеш засекогаш едноставно? Не е наше да судиме, но мислам дека ако самата не седнеш со себеси да размилиш што правиш, ништо не можеме да ти помогнеме.
    Каде ти е достоинството, пред се? Мани ја гордоста на страна.
    Да ме удира пред илјада луѓе, да ми брани све и свашта. Добро, бе девојче... Стара мома ли си, па така да се тешиш дека он е еден и единствен.
    Јас стварно више не те разбирам, од една страна бараш совет, од друга страна викаш дека ти фали и дека он вистински те сакал.
    Ти или си решена да го трпиш доживотно или сакаш да билдаш мислења. Океј е еднаш да прашаш за една ствар, ама илјада теми за истата работа.. Не оди..
    Режија?

На Batterfly93, cresa-jagoda, SamovilkaH и 6 други им се допаѓа ова.
  4. Dust

Dust Game Over

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    11.702
    Допаѓања:
    172.549
    Требало да му го вратиш шамарот.
    Или клоца меѓу нозе..
    Идиот, гад:puke:

Дај бе девојко, имај малку гордост, самопочит..
    Остај го, не вреди.

На Gosh, iloveyou29, NOVAVON и 13 други им се допаѓа ова.
  5. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Типичен агресивен тип на кој сега ако не му раскинеш, утре и модрици ке носиш од него.
    Од ваквите луѓе што побрзо оттарасување тоа подобро, настрана и големи манипулатори се, па секогаш ке ја вртат вината кон тебе во било која ситуација.

Ако се осмелил во јавност тоа да ти го прави, насамо бетер ке биде. Откачи го.

На NOVAVON, cresa-jagoda, ванилала и 10 други им се допаѓа ова.
  6. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.321
    Допаѓања:
    18.207
    Ај да видам уште колку теми ќе отвориш за раскажување на различни ситуации со исто говедо.
    Имај малку мозок, самопочит, гордост! Па животно не се третира вака а не човек.
    Само не знам со тој памет до каде ќе стигнеш ако уште го трпиш.

На NOVAVON, cresa-jagoda, sj *O* и 4 други им се допаѓа ова.
  7. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    Чим отвараш тема да прашаш, а и чичковците од жандармеријата за секој случај му рекле дека така не требало, ја мислам дека ти си совршена за дечкото :inlove:
    :d::drunk:

На Gosh, Zivyle, PaLaVa и 15 други им се допаѓа ова.
  8. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.098
    Допаѓања:
    163.514
    Не сум те читала во други теми што си ги отварала, ама ова и повеќе од доволно е, дури ту мач инфо :tmi:
    Да ти мава шамар и да те бутне на јавно место, па и после да те малтретира... и ти прашуваш дали требало да постапи така? Сериозно? (facepalm)
    Последен на светот да е, ако имаш малку самопочит и достоинство - после такво нешто не заслужува очи да ти види!

На iloveyou29, NOVAVON, cresa-jagoda и 13 други им се допаѓа ова.
  9. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    http://forum.femina.mk/threads/По-кој-пат-да-тргнам.27000/ @Someonespecial Спешалка, повели <3
    @Angells bejb https://mk.wikipedia.org/wiki/Семејно_насилство Повели, душо...Дур не дошле до посериозни последици. Информирај се на повисоко ниво. Форумот е добра работа, но постојат и психолози кои ќе ти докажат што може да настане во иднина. Не си го уништувај животот.

Последна измена: 3 февруари 2017
    На cresa-jagoda, eloves, Antebellum и 2 други им се допаѓа ова.
  10. Bitter-Sweet

Bitter-Sweet Форумски идол

Се зачлени на:
    31 мај 2010
    Пораки:
    13.485
    Допаѓања:
    78.334
    Вели дека ти си го натерала така да постапи, дека ти си го изнервирала па и дека се исплашил кога те изгубил таму во гужвата? Не, ти колку и да го изнервираш тој НЕ СМЕЕ да те удри, ни еднаш, а камоли два пати па и да продолжи со насилство после. Тој ми личи на психопат со вакво однесување. И да, треба да го оставиш зад себе ЗАСЕКОГАШ.

На NOVAVON, cresa-jagoda, sj *O* и 2 други им се допаѓа ова.
  11. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.768
    А бе супер, кој не би посакал ваква прекрасна врска.
    Да се омажиш за него, сонце тоа :sun:

Само пази во иднина да не го нервираш многу, не за друго, срамота од обезбедувањето.

На Gosh, iloveyou29, kim.k и 13 други им се допаѓа ова.
  12. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    5.574
    Да, требало така да постапи. Јас мислам и дека треба да те претепа можеби тогаш ќе ти дојде умот и нема да поставуваш вакви глупи прашања.

Значи ако те исшамарал пред 1000 луѓе зашто мислиш дека ќе те третира како принцеза на само?! Не забегувај

На NOVAVON и Cinderfakinrella им се допаѓа ова.
  13. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    @crimson те обожавам и тебе и твојот сарказам :D
    П.с. Не му давај идеи на девојчето, озбилно ќе те сфати..

На cresa-jagoda, Victorian, Someonespecial и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  14. crimson

crimson Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2011
    Пораки:
    3.995
    Допаѓања:
    51.768
    :hug:

Па се изнервирав, очигледно кога сме фини нема ефект.

На Victorian, Cinderfakinrella и Sanjichka007 им се допаѓа ова.
  15. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Шпанска серија.

На BlondPrincess, Antebellum, Cinderfakinrella и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  16. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    4.578
    Допаѓања:
    32.483
    Да ме удри пред илјада народ и јас да му простам? Да ме навредува психички и јас да му простам?
    Де бе девојче, имај малце самопочит и достоинство. Не е единствен дечко на светов, и неговото однесување е премногу детски. Незнам колку години имате, не ни е важно тоа, се гледа дека не е дораснат синот на мајка. |(
    Батали го, можеш подобро!

На NOVAVON, cresa-jagoda, Antebellum и 2 други им се допаѓа ова.
  17. Vik'Toriah

Vik'Toriah Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2016
    Пораки:
    226
    Допаѓања:
    591
    Нов член,се зачлени уште од вчера и не нападна со измислување глупости,ако ти е досадно иди во циркус алоо ццц а Вие па уште и делите совети..

На elimkd и Cinderfakinrella им се допаѓа ова.
  18. Victorian

Victorian Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2012
    Пораки:
    996
    Допаѓања:
    5.574
    Тоа што е нов член не ми прави разлика и тие имаат проблеми, не само постарите членови.
    Само не знам каков совет бара, доволно е голема за сама да е свесна дека не треба да се враќа со такво говедо.

На cresa-jagoda, sanjaeva, ♣ Alba Viduam ♣ и 2 други им се допаѓа ова.
  19. Cinderfakinrella

Се зачлени на:
    17 ноември 2016
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    7.434
    Ма, и мене ми изгледа на доста исфустрирана особа, ам ајде не можеш да судиш.
    Го сакам, го сакам, ми фали.. Ме тепа, ме брука, ме омаловажува... Ама мајке ми ме сака!
    Отвори десет теми за истиот проблем, у една тема се раскинати, а у друга не знае што да прави!
    Мислам ок е.. Сите имале некој таков идиот, ама нека си стави прст на чело дали вреди да пишува по сто пати!! И дали вреди да е уште со него.
    И пишуваат: РАСКИНИ МУ, НЕ Е ЗА ТЕБЕ, вика фала. И после 5 минути ама он ме сака.
    Арно вика @crimson најарно е да си го омужи на крај краева.
    Има многу тролови на форумов, па не ме чуди..

На crimson и Victorian им се допаѓа ова.
  20. mula

mula Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2016
    Пораки:
    399
    Допаѓања:
    2.443
    Пак ли? Истата си??? Што не' мачиш тогаш?
    Минатиот пат се распишав, сега сакам да сум сликовита:

На Gosh, Someonespecial, Priroden и 6 други им се допаѓа ова.
Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.