1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали тој требаше така да постапи?

Дискусија во 'Канта' започната од Angells bejb, 3 февруари 2017.

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.
  1. Stefan-Stefi

Stefan-Stefi Нов член

Се зачлени на:
    3 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    42
    Секако и јас го осудувам тоа што тој сака да биде повторно со истата личност и веројатно да го повтри истото дело. Јас постапувам на ист начин како што рековте вие, ако приметам дека одредена личност прави нешто што не ми се допага а и покрај укажувањата си продолжува по старо, едноставно си заминувам од таа личност. Но не можам да тврдам дека доколку некоја ме извади до толку од кожа не би направил нешто слично. Секако сесно не, но афектот е чудна состојба која не се контролира толку лесно. Разликата помегу мене и овој тип за кој дискутираме е во тоа што јас никогаш повеќе не би и кажал ни здраво а камо ли да ја молам да ми се врати.
    @“Zoki“ Зоки така е кога размислуваш со здрав разум ама кога си во афект работите се многу поинакви. Еве ти еденм прост пример, кога седиме дома и ке слушнеме дека некој загинал од пребрзо возење сите викаме слеп ли е, не ли гледа, зошто толку бргу возел... Ама иако секој ден има такви случки и сите сме свесни за поасноста секој ден има нови и нови жртви. Сакам да кажам здравиот разум и размислување ваа од страна е едно а сосема друго кога ќе се најдеш во таква ситуација.
    Јас велам, да се случи еднаш може да се препише на афект, нервоза.. ама ако некој е константен насилник и ужива во тоа е за најстрога осуда.

Последна измена: 4 февруари 2017
  2. AnastasiaWinter

AnastasiaWinter Истакнат член

Се зачлени на:
    17 јануари 2017
    Пораки:
    262
    Допаѓања:
    2.150
    (facepalm)(facepalm)(facepalm)

Озбилно ова? :^)

На Cinderfakinrella, "Zoki", Згодно Момче и 3 други им се допаѓа ова.
  3. macka91

macka91 Форумски идол

Се зачлени на:
    7 ноември 2013
    Пораки:
    4.041
    Допаѓања:
    71.528
    Не бидете такви па и вие, остајте ги младите да се сакаат. Многу ме интересира дали младите ќе се земат :^)
    Е*и да те слуша, тепај да те сака

ПС со тебе сум девојче |(

На Cinderfakinrella, Someonespecial, sj *O* и 2 други им се допаѓа ова.
  4. JollyGirl

JollyGirl Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2012
    Пораки:
    6.108
    Допаѓања:
    75.390
    Артиста го банираа пред некој ден, а овој е член од вчера...Исти размислувања, исти провоцирања, само различно име...

Што бараат жениве пред лаптоп?
    Одете правете сендвич...На жена местото и е во куЊа :!:

На Cinderfakinrella, "Zoki", Gosh и 6 други им се допаѓа ова.
  5. sj *O*

sj *O* Популарен член

Се зачлени на:
    19 октомври 2016
    Пораки:
    1.144
    Допаѓања:
    3.083
    алал да ти е со сличињава бе :D:hug:
    ќе речам само едно, на тебе и на сите со вакви размислиувања, посебно машките, ПУ ЈЗК ДА ВИ Е, ДА СЕ ЗАСРАМИТЕ !!!!!!!

На Cinderfakinrella, "Zoki", Marossa и 4 други им се допаѓа ова.
  6. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Вака да ти појасни батко ти Зоки:
    1.За тоа загинал некој еве сега со здрав разум ќе кажам Па слеп ли бил не ли гледал прееска копито такво слепо поради слепило човек на пешачки ќе изгазеше да не свирев и да не мафтав со раце на пешакот дека од позади мене кола ќе тица со огромна брзина не ми е прфпат да спасувам туѓи човечки животи и уште ќе спасувам од такви луѓе
    Ако возиш по пропис,и со внимание помалку жртви ќе има.
    2.Авект нервоза девојка ми бивша ме извара со најдобар другар,шо требаше бе човече да ја искршам од ќотек нееееее им реков на двајцата фала многу и збогум за секогаш нека ви е со среќа на свадба да ме викнете
    Доста пријателе подржувате вакви работи девојче или жена да тепаш ти луд си нервоза дрн дрн поздрав

На Cinderfakinrella, cresa-jagoda, sj *O* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  7. MagsDestiny

MagsDestiny Популарен член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    2.327
    Допаѓања:
    18.220
    Ајде те молам пред да почнеш да се расфрлаш со фенси зборови научи што значат.
    Тој не би удрил девојка ама ги оправдува оние кои би го сториле тоа, причам ти причу.
    Си се запнал афект па афект. Знаеш што значи воопшто тој збор? Знаеш дека е патолошка состојба, невропсихијатриско нарушување? Претпоставувам дека не, штом насилство врз жени го припишуваш на тоа.
    На сите понекогаш при голема нервоза ни оди со рака ѕид да пробиеме, но тоа не е афект, и не дај Боже сите да подлегнувавме на тие емоции и да лумпувавме наоколу. И те молам обрни внимание дека дури и кога говорам за толкав наплив на гнев, зборувам за кршење и рушење, не зборувам за насилство.
    Насилството не може да се оправда со ништо!

На Cinderfakinrella, "Zoki", sj *O* и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  8. Summerlover

Summerlover Форумски идол

Се зачлени на:
    5 август 2010
    Пораки:
    5.531
    Допаѓања:
    34.908
    :d::drunk:

На Cinderfakinrella, "Zoki", PaLaVa и 6 други им се допаѓа ова.
  9. Stefan-Stefi

Stefan-Stefi Нов член

Се зачлени на:
    3 февруари 2017
    Пораки:
    9
    Допаѓања:
    42
    @MagsDestiny Секако дека знам што е Афект, афект е силно емоционално доживување кое може да биде пропратено и со одредени телесни промени. Афектот може да биде позитивен и негативен т.е може да биде пропратен со позитивни и негативни емоции.
    @“Zoki“ ми звучиш како да си ти ттално безгрешени и никогаш не си направил никаква грешка што повредила некој друг. Ок можеби си ти таков но јас сум обичен смртник кој зборува што мисли а не што девојките сааат да слушнат.

10. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    Хахаххаха другар нема што да се докажувам јас овде и да се правдам каков сум па најмалку на тебе
    Еве женско немам никогаш удрено освен еднаш несакајќи мојата сестра,бесгрешен не сум имам доста скршено женски срца ама не со боксови,немаше да ми дојде и ден денес памет да не ми го скршеше срцето само една девојка ама сега си ја научив лекцијата како било да ти го скршат срцето е тоа е мојот грев кон женскиот пол а ни најмалку не ме интересира други што слушаат на форумов или во реалниот мој живот тој сум што сум
    На лагата секогаш и се кратки нозете како и твојов профил воскреснат од Артиста

На Cinderfakinrella, Згодно Момче и Dust им се допаѓа ова.
  11. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Се зачлени на:
    2 декември 2016
    Пораки:
    1.032
    Допаѓања:
    9.127
    @Stefan-Stefi ако имаш некоја реплика слободно пиши ќе ти одговорам покасно морам да одам да искочам се надевам нема да сретнам некој боксер во некој локал позз убава вечер без тепање те молииим:rofl::rofl:

Статус на темата:
Не е отворена за нови одговори.