ех сега не сум бас бас,али не ги издавам онака гласно,можеби само ако кажам на друга моја лиЧност кој ами знаЧи и и верувам
јас искрено умеам совршено да кријам тајни, бидејќи имам некоја чудна меморија што кога ќе ми го кажат нештото по неколку часа јас го заборавам
Да,затоа и сите што ги познавам секогаш мене ми се обраќаат кога се работи за тоа.Која и тајна да дошла до мене никогаш не излегла од мојата уста.И навистина сакам да чувам тајни бидејќи сакам и моите да бидат чувани.
Исто и јас чувам тајни , со секој што сум разговарал што ми се договорил останало помеѓу мене и него.
Да чувам . И сите разговараат со мене почнувајќи : те сметам за девојче во доверба и ќе ти кажам нешто ... Тоа мн ме радува
Тајните на другите умеам да ги чувам,али моите тајни така малку тешко,многу сум лаковерна и кажувам се на секој за мене па затоа си патам во животот..
Чувам тајни да,ама некој коа ке ме издаде ја кажувам се ,затоа што ме издал ете така да му вратам Доверба имам само во најдобриот другар тој никад не ме предал а додека женските кој што ми се другарки со нив е секоја минута како да кажат и ја зато не се гледам со нив веке толку многу и убаво ми е вака И така ке продолжам
Па и не баш, не велам да разгласам на сите но некако неможам да не издржам и да не кажам на најдобрата другарка или понекогаш на дечко ми.
Па зависи за каква тајна се работи и од кого е кажана. Дали таа тајна нанесува некаква штета за некого. Еве да речеме дечкото на другарка ми да ми каже дека ја изневерува, секако дека таква тајна нема да чувам, одма ќе и кажам. Инаку да, доколку се работи за друго можам да чувам тајни. Не сум дрдорче за тие работи. Спојлер Само што во денешно време тешко дека некој на некого би му кажал некоја баш "црна" тајна. Јас не би. Повеќе е сведено на искажување на чувства.
јас чувам тајни но само ако се за доброто на сите за неверства такви работи има прва да каZна потребната личност