да, чувам, што и да се случи. Луѓето имаат обичај да ми се доверуваат многу често и колку и да се искарам и што и да речат за мене не издавам Еднаш ми кажале, па не ми е пријатно да зборувам. Но, некогаш сум доведена во тесно меѓу луѓе и блиските другарки ме тераат да кажувам, но мислам не е морално и ќутам
Да јас умеам да чувам тајни. Никогаш не сум ја кажала тајната што некој ќе ми ја довери мене и ни сум ја злоупотребувала.
Тајните на оние кои ми значат, оние кои ми ја довериле болката, оние чија доверба целосно ја поседувам, ги чувам и тоа како. На оние чии тајни воопшто не ме ни интересираат... не се ни трудам да ги слушам, камо ли да ги чувам.
Чувам тајни секогаш. Но, јас ако имам некоја моја тајна која мислам дека не е за кажување дури и на најблиската личност не би и ја кажала.
Туѓите ги чувам ,моите не ги кажувам.Што да правам и јас така не сакам ,ама тека ме тера. Ич не им верувам на лугето,посебно на оние кои пред мене се издале нечија туѓа тајна.Таквите од старт ми се недоверливи за чување тајни,а па нели за моите,ушето нема да ги боли.А јас ,јас сум како рипче за тајни
Верувам дека сум добра во чување на тајни,бидејќи и јас сакам некој моите да ги чува.Се што ми е кажано нема да биде издадено,во секој случај
Ако сте стварно сите вакви,браво, јас си признавам, многу сум лоша во чување на тајни. Нормално,ако е нешто сериозно знаам да го чувам,ама онака полабави работи....