Умеам да чувам тајна,па затоа сите од опкружувањето ми се доверуваат мене,затоа што знаат дека што е кажано меѓу нас останува меѓу нас,после ништо не прераскажувам никому.
Како бе сите чувате тајни? Па каде се тогаш д бед гајс? Јас чував тајни се дури сфатив дека моите никој не ги чува, така да.. Ху гивс а шит.
Не чувам тајни, не можам да се воздржам. Затоа подобро да не ми кажува никој ништо, посилно е од мене.
Умеам да чувам тајни! Кога некоја пријателка или колешка од работа ќе реши да ми довери некоја нејзина лична тајна сметам дека има целосна доверба во мене и затоа ми се доверува, па нели не би било фер да ја раскажам на некого нејзината тајна!!! Моите тајни ги доверувам само на одредени и за мене посебни луѓе!!!
искрено може има и друѓи што знаат да чуваат тајни ама не дека се фалам или слично нема човек кого сум го издала за нешто :Р
ednostavno jas gi znam site tajni na mojata bff zatoa sto nejzinite roditeli se previse strogi ali jas obozavam da islusuvam nekogo
Јас сум како најдлабок бунар И најтешката тајна сеуште ја кријам (не моја, туку на друг доверена) А и мои тајни и тоа како си ги чувам
Во еден или друг период секој ми има кажено некоја голема тајна и секогаш сум ја чувала и сум ќутела. Ама кога јас ќе кажам никој не чува, па така да..
Сечии тајни чувам. Моите ми е потешко да ги зачувам и понекогаш ги споделувам со некого (па дури и да го сподели таа личност со целиот свет). Не можам да ги задржам моите во срцето. Премногу ми тежат..
Да, најмногу го практикувам овој пристап кон чувањето на тајни: Спојлер Шала настрана, да, убаво чувам
Да,умеам.Кога некој ќе ми довери тајна,сфаќам дека има доверба во мене и дека не треба да ја изневерам таа личност.
Чувам тајни на други, али моите нема шанса да ги кажам на некому. Немам доверба во никого, посигурно ми е така.