Како тоа ако си убав заслужуваш убава девојка? Океј се грижиш за себе, ама на крај краева врз цртите на лицето, конституцијата на телото, висината и ред други работи не влијаеш ти туку рендом си ги добил од гените. Не верувам дека некоја девојка би одбрала да биде грда ако е до нејзе работата.
Си кажав во првиот пост: Fizikusot e biten mnogu iako e olicetvorie na vnatreshnosta na chovekot. Chovek shto izgleda ubavo i shto predizvikuva ubavi chuvstva ne mozhe da e grd tolku fizichki. Ubavo zhensko ,so prekrasno telo i sve po red mozhe na prv pogled da e ubava i da bleska vo ochite na mazhite [ kako sexualen objekt ], ali ako dushata i e smrdena - dzabe i e ubavinata. Mozhe samo da za izhizvuvaat napaleni homosapiensi i da uzhivaat vo bludot zaednichki no za posveta konekcija , mora da projde niz chasna sestra proces i tek togash mozhe da i blesne vnatreshnata ubavina shto kje i se expresira na nejzinoto lice i kje bide prepoznatliva svetlinata. Znachi ubavinata , spored mene, doagja od vnatreshnosta na chovekot.. i ako e chovekot vnatreshno ubav, lesno mozhe da si go koregira fizichkiot izgled. Vie zhenite na primer mozhete chuda da napravite so taa vasha shminka. Shminka e sinonim voedno, i ima sushtinsko znachenje .. ali koj kolku se razbira... Значи ако сум внатрешно убав и надворешно , логично е да имам партнерка со слични карактеристики нели ?
@Prijatelot , ти мислиш дека си внатрешно и надворешно убав, што не мора да значи дека дека некоја така ќе си мисли, нели? Не мора да значи дека ќе те привлече девојка што сте (според твојот пост) на исти фреквенции.
Auuuu kakva narcisoidnost hahah. Ako si ubav sakas ubava a? Ama sledstveno - i nea ja sakaat site jbg. ke si imas mnoooguuu kukni prijateli uhuhuhhuh
Од кога сексот се нарекува врска? Физичкиот изглед е битен но ако се акцентира дека само физичкиот изглед е битен тогаш не е точно. Зборувам за врска, додека за секс е доволен само физички изглед. Инаку некој ќе каже дека е битно да е паметна да има карактер, иако сеуште не сфатив што е тоа карактер, особено не делот да има карактер, па сите ние имаме карактерни особини.Тоа се вика да функционираме на иста бранова должина, ама секогаш сме склони да користиме зборови кои не ги разбираме. Незнам дали има тема што е за вас карактер баш ме интересира што лугето подразбираат под карактер. Веројатно за голем дел од нив карактер е ако типот ги малтретира или покрај нив врти уште 2-3. Имам една братучетка која не е ни убава а уште помалку паметна често ја употребуваше оваа фраза дека машките гледале само лепота не им требало паметна девокка. Јадна она беше убедена дека е паметна иако беше далеку од тоа.
hhhh ti pojma nema da imas hhhhh nekoj ke ti kazi a? ccc nemoj i ti ko eden - mu se smeese na site sho imaa zeni sportistki- na krajo toj si zede doma sportistka, normalno, pojma nemase hahah sega site nego mu se smeat
Hahaha koi frustracii be? kako go zakluci toa? jas velam deka fizickiot izgled mu e najbiten na mazite za vrska - toa e fakt, a ne sega ajde mene mi teknalo...
Не знам дали се зафркаваш, ама читајќи те и претходно, не ми изгледа дека се зафркаваш. Демек сите убави жени се неверни. А ти би била верна и права домаќинка, тоа сакаш да кажеш? Ова твоево се веќе комплекси, кои верувам те спречуваат љубовниот живот да ти тече нормално. Cреди си ги, оти ја претера. Темава е исцрпена, виде и сама, различни луѓе различно размислуваат. Не остана што повеќе да се каже, а да не го кажал некој. И шовинистичка е. Зошто не прашаш што им е најбитно на жените? Зошто не го прашаш пријателот дали тој би изневерил, туку му објаснуваш дека ќе го изневеруваат? Зошто мора да зависи било чиј избор од тоа кој пол е?
Ako mislis deka temata e iscrpena sovet - ne pisuvaj i resen problemot. Ili otvori si tema - Makite na ubavite zeni hahahah ajttttt
Abe ti uste mislis deka sum nezadovolna....cccc kaj vide? jas samo kazuvam generalen fakt za mazite. tolku. ova e forum sekoj mozi da si go kazi mislenjeto....ili da otvori tema girl. chill zenska
Па штом си отворила тема, тогаш прво си ти таа која треба да ги прифати останатите мислења без да се жестиш во врска со нив. А околу незадоволството, фино е ако не се чувствуваш така, само што твоите мислења оставаат впечаток дека некако не ти оди во љубов. Што е твоја работа, секако, но самата си знаеш дека пишуваш на форум каде читаат луѓе, ќе бидеш цитирана, ќе започнат дискусии и т.н.
Ако ме прашувате мене дали би бил верен , одговорот е сосема позитивен ! Јас сум лојален како пес на лојална кучка тоа е факт и цврсто стојам до тоа.
Мислам дека на прв поглед е важен физичкиот изглед за да ги привлече, но не и на втор. Еве нека е и најзгодна што ќе прави машкото ќе ја гледа само ако не знае да сврзе два реда муабет ? Ако му е само за проводи океј е да гледа само физички изглед, но за нешто повеќе врска конкретно не е најпресудно. Не занемарувам сега нормално е да има привлечност, но и други фактори играат улога.
Се согласувам секако на прв поглед е најбитен физичкиот изглед и мора да има физичко допаѓање од двете страни за да биде нешто повеќе, ама тоа е само почеток. За мене колку што е битен физичкиот изглед исто толку е битен и карактерот така да кога ќе се усогласат овие две работи ( што е реткост ) тогаш има шанса некоја кај мене.
I moe mislenje e deka site na pocetok se vljubuvame vo nadvoresniot izgled ako se raboti za devojka koja ja srekavame prv pat ako lisnosta ja poznavame podolg period ,od drustvo,uciliste,fax mozebi sosedi na nasi rodnini togas golema e moznosta da se vljubime i vo karakterot. Vo prviot slucaj so nepoznata mozno e se da se svede na edna nok i taka da ostane a vtoriov slucaj kade ima uloga i karakterot golemi se sansite vrskata da opstane..seto ova poglednato na eden nacin niz prizmata na maskoto.