Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали физичкиот изглед е најважен за врска?

Дискусија во 'Сингл' започната од macencef, 30 април 2013.

1. Consultant

Consultant Истакнат член

Се зачлени на:
    1 април 2014
    Пораки:
    124
    Допаѓања:
    101
    Според мене физичкиот изглед не е важен, се е до мозокот.

2. Someday

Someday Популарен член

Се зачлени на:
    12 мај 2017
    Пораки:
    538
    Допаѓања:
    1.773
    Баш како за инает таквите повеќе изневеруваат. Како да немаат женско видено во животот. Си мислиш тивок е, повлечен, забеган и оп отиде

3. Brojka

Brojka Истакнат член

Се зачлени на:
    30 јуни 2017
    Пораки:
    196
    Допаѓања:
    1.722
    Надворешната убавина е минлива. Она што останува е карактерот.
    А и убавината е релативна работа, тоа за мене што е убаво за друг не е и обратно. Нема дефиниција за убавина.
    Сите еден ден ќе остареме, ќе не навјасат некои болести. Нема да сме вечно млади и убави.
    Мене ич не ми е важен изгледот.

На Dadusicka и Rama им се допаѓа ова.
  4. P.SIloveyou

P.SIloveyou Истакнат член

Се зачлени на:
    25 октомври 2014
    Пораки:
    200
    Допаѓања:
    392
    Секогаш мажите ги привлекуваат телото и изгледот на една жена,ама за жената да го задржи потребно е да поседува и нешто друго.;)

На Justicija, Читател, realGirl и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  5. Црна Ружа

Црна Ружа Истакнат член

Се зачлени на:
    28 март 2017
    Пораки:
    1.000
    Допаѓања:
    3.684
  6. realGirl

realGirl Популарен член

Се зачлени на:
    25 мај 2014
    Пораки:
    1.411
    Допаѓања:
    6.697
    Не е, ама скоро секогаш има пресудна улога.

На lost123, Читател и Sv. Nikolka им се допаѓа ова.
  7. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    Сакале или не, мораме да признаеме, на сите ни значи као образование, работен статус, а всушност прво што загледуваме е физичкиот изглед. Никаде на чело не му пишува, дали е Инженер, Лекар, Судија и сл. Физички шетеш личност покрај себе, не шеташ професија.

На lost123, carangigia, Читател и 2 други им се допаѓа ова.
  8. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Нормално дека не има улога но не е најважно пример девојката да е многу убава и згодна а оди и се еб:sun:а со други таа врска не ја бидува, или дечкото е убав и згоден но не е нормален и ја тепа секоја 3 недела и тоа не бива

Човек да се биде тоа е најважно во врската

На AURUA, Jane.Birkin, Плавуша123 и 2 други им се допаѓа ова.
  9. MrsDrR

MrsDrR Активен член

Се зачлени на:
    21 август 2017
    Пораки:
    13
    Допаѓања:
    14
    Во остварување на контакти е важен. Да не се лажеме, сите ние во главата создаваме слика за тоа каков би требало да биде нашиот идеален тип. Некои сакаат покрупни, некои исушени, мускулести, плави, црни итн. Но тоа е релативна работа. Тоа што е многу побитно е моментот кога стапуваат на сцена правите вредности на личноста. Доволно е да сврзите неколку збора со личност, за да утврдите дали ви одговара карактерно и дали гледате иднина со истиот.
    Од друга страна секој може да работи на себе, да го извлече од себе својот максиумум и да биде попривлечен.

На VictoriaSan му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Плавуша123

Плавуша123 Истакнат член

Се зачлени на:
    31 јануари 2017
    Пораки:
    118
    Допаѓања:
    187
  11. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Не дека е најважен.....ама е до некаде важен. Сигурно ако некој на прва не ме привлече барем малце не би започнала некој контакт. И ај кога веќе пишав да прашам. Колку би ви сметало ако девојката е повисока? Хмм до сега не сум имала ваква случка. Сите биле по високи од мене.

На lost123 и Sv. Nikolka им се допаѓа ова.
  12. Sv. Nikolka

Sv. Nikolka Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јуни 2016
    Пораки:
    392
    Допаѓања:
    413
    Нека не глумат дека не им е важен физичкиот изглед. Невкусно е како што кажа феминката погоре, девојката да е повисока од момчето. Никогаш не би била во врска со таков, па колку сака нека е успешен на професионален план. Да заборавам засекогаш на штикличките, ни под разно !

13. ♣ Alba Viduam ♣

♣ Alba Viduam ♣ Истакнат член

Се зачлени на:
    26 септември 2016
    Пораки:
    330
    Допаѓања:
    2.160
    Така е, другар. Заборави да дополнеш и да не се ебе со други дечкото, не е доволно само да е убав и згоден и да не крши коски де. :wasntme:

На Nausicaa, veren и ушко им се допаѓа ова.
  14. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    Но пази има и обратно.....хаха имав случка една и нема да ја заборавам додека сум жива. договарам средба со еден дечко боли главаа....лепотан. Ама кога седнавме на кафе тотално разочарана од тоа колку бешеее да не речам сељак.... а ни најмалце не изгледаше така. Така да изгледот не пресуден за една врска.

На AURUA му/ѝ се допаѓа ова.
  15. natemila

natemila Популарен член

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    2.533
    Допаѓања:
    8.444
    А дечково што е малце понизок од мене сепак си дадовме шанса да се запознаеме подобро....затоа што мислам дека е некој што тотално ме разбира и ми ја смирува душата. Па ако треба и ке се откажам од штикли.

На AURUA и MrsDrR им се допаѓа ова.
  16. MayDiamonds

MayDiamonds Популарен член

Се зачлени на:
    23 август 2013
    Пораки:
    1.767
    Допаѓања:
    2.079
    Во Мк сите се со добри плати коли и куќи па све од љубов се врските и браковите, нема како нас едноставно да ни подзавиди човек :)

Факт е дека кај нас има ненорнално многу спонзоруши, познавам од блиска околина девојки што одат со дечковци кои се (не сакам да вреѓам никого) но навистина грозни, запоставени а имаат длабок џеб. Настрана тоа и понашањето им е в крај сељачко.. Денес е се испомешано така да изгледот поќе не е битен, битно е контото.;)

На AURUA и natemila им се допаѓа ова.
  17. veren

veren Истакнат член

Се зачлени на:
    26 февруари 2015
    Пораки:
    548
    Допаѓања:
    1.270
    Едно со друго размена и обратно
    Да не се разбереме погрешно
    Поздрав :)

На ♣ Alba Viduam ♣ му/ѝ се допаѓа ова.
  18. Tan4ence

Tan4ence Форумски идол

Се зачлени на:
    12 октомври 2011
    Пораки:
    5.083
    Допаѓања:
    27.329
    Се согласувам дека физичкиот изглед е прво што привлекува. Но со тоа и најмногу знае да излаже. Може некој што е низок или покрупен да е стопати подобар и подобро да се однесува кон девојка од некој висок и набилдан лепотан. Сепак секој си има свои критериуми секако.
    Мене да ме прашаше порано некој дали ќе идам со дечко кој е само неколку цм повисок од мене, ќе се изнасмеев. Ама имав прилика да запознаам таков (ама сепак убав:wasntme:) и да се ослонам повеќе на карактерот за потоа да го засакам. На моменти сум се чувствувала како да ми пречи, но сепак начинот на кој се однесува спрема мене го препокрива тоа.

На MrsDrR и AURUA им се допаѓа ова.
  19. Jane.Birkin

Jane.Birkin Популарен член

Се зачлени на:
    14 август 2017
    Пораки:
    241
    Допаѓања:
    1.941
    Ne moze fizicki izgled toliko da privuce koliko ponasanje da odbije:nod:

На MrsDrR, AURUA, Dadusicka и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  20. sjdgo

sjdgo Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јули 2015
    Пораки:
    5.676
    Допаѓања:
    14.192
    Висината и дали бил плав или црн, мање битно, тоа не одредува лепота (добро, ај висината може пружа чувство на комоција, ама не ја разбирам преокупираноста на некои девојки исклучиво со фраери метродевеесетидва, демек ќе ги заштитувал... како тие да се нешто немоќни оти се жени)
    Работата е да има префинета појава, тенка линија и убав лик.
    Најважен е изгледот за врска. Нема начин како да се поврзам на физички план со некој кој не ми се свиѓа, стварно.