Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали физичкиот изглед е најважен за врска?

Дискусија во 'Сингл' започната од macencef, 30 април 2013.

1. mode-kristina

mode-kristina Популарен член

Се зачлени на:
    22 јуни 2014
    Пораки:
    1.155
    Допаѓања:
    4.092
    Темава може да се промени: Го сакам дечко ми со сите предности и money.

На CameliaMiller, La profesora, sunshinebabe и 7 други им се допаѓа ова.
  2. Biljarkata

Biljarkata Форумски идол

Се зачлени на:
    31 јануари 2019
    Пораки:
    19.140
    Допаѓања:
    180.980
    upload_2021-5-4_23-46-44.png

На Guns N` Roses, Осе, WildMk и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. Stark

Stark Форумски идол

Се зачлени на:
    5 јуни 2013
    Пораки:
    5.783
    Допаѓања:
    19.606
    Замислете некое машко да речи, мене ми треба девојка што има можност да наследи нешто, па и ние да се збогатиме дополнително. Пожелно би било да нема браќа, да е постарата сестра од сестрите итн. Па и на крај краева ако дели да дели како што треба, а не како на балканов, на сино се, на ќерката ќе се снајде кај сопругот.

Размислете некогаш со главите што и како. Секое лонче си има капаче, ако гледате и целите да имате богат дечко, видете првин што можете да понудите и дали сакате да сте зависни од некого.Пример при секоја кавга да ти вели секакви погрдни зборови и да ти каже дека тоа е НЕГОВА, а не ВАША куќа или кола или шо и да е.

На asdas, Elf, La profesora и 2 други им се допаѓа ова.
  4. Dominik

Dominik Истакнат член

Се зачлени на:
    24 март 2021
    Пораки:
    233
    Допаѓања:
    1.399
    И девојка ми:!: една на мајка и на татко и нејзините цалензи:cash:

На WildMk и mode-kristina им се допаѓа ова.
  5. ушко

ушко Популарен член

Се зачлени на:
    21 септември 2016
    Пораки:
    752
    Допаѓања:
    2.277
    Некои личности нема да голтнат само кнедли туку се што им се сервира.
    Како викаат: Нема толку лопати колку што можеш да ги изринеш.

На Tanjamm му/ѝ се допаѓа ова.
  6. tinka-mace

tinka-mace Популарен член

Се зачлени на:
    5 мај 2013
    Пораки:
    3.451
    Допаѓања:
    16.464
    Лично имам запознаето повеќе вакви типчиња. И мене ми го имаат кажано ова и на другарки. Зошто мислите дека нема машки спонзоруши луѓе? Во многу поголем број се од женските, ама навикнати сте да им лепите таква етикета само на женскиот пол.
    На крај краева, човек ако е себичен и материјалист, не е битен полот, тоа не е ни човек за мене.
    Ова е типичен пример за непочитување на својата избраничка. Вакво маже, не фала. :)

На GirlRose, Guns N` Roses, La profesora и 8 други им се допаѓа ова.
  7. Ugly Duckling

Ugly Duckling Форумски идол

Се зачлени на:
    16 август 2018
    Пораки:
    3.610
    Допаѓања:
    43.171
    Ако не беше важен изгледот ќе имав редица пред врата (вон полициски де).
    Вака за внатрешната убајна само некој Ханибал би ме сакал.
    Da se nasmeeme hehe.

Инаку на прашањето: мене ни изгледот ни парите ми се важни, а и во љубов многу не вервам.

На Stephen Amell, Anie93, neno0o и 7 други им се допаѓа ова.
  8. Nigredo Odor

Nigredo Odor Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2016
    Пораки:
    3.549
    Допаѓања:
    19.467
    Во пари да веруваш и да си ги направиш сама, пошто препаметна си.
    Толку имам да кажам на темава, сега се одјавувам.
    Добра ноќ.

На eliesaab и Ugly Duckling им се допаѓа ова.
  9. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Баш така.
    Ги памтиме по тоа дали не направиле да се чувствуваме добро, или лошо.
    ... не дали биле убави, дали имале пари, дали работеле, дали не работеле/// додајпожелба
    Можи не се криеле :D

Впрочем... ако за едниот било убаво да има 'топол дом', другиов го испонувало да има пари и швалерки.
    Можиш да измериш кој бил 'посреќен'?
    Не...

Секој за себе си знае.

На Annath му/ѝ се допаѓа ова.
  10. Kanya

Kanya Популарен член

Се зачлени на:
    17 јануари 2015
    Пораки:
    424
    Допаѓања:
    4.509
    Верувај има такви мажи како погоре наведените, односно да се изразам коректно за "џинџер еквалити" има разни личности од двата пола. Колку пати сум разбрала дека некој/некоја се омажил/оженил за странство само за виза/да се исели. Познаници барале девојки едни на мајка и татко за да имаат што да наследат, потоа бараат некоја од странство за да се "спасат" и да не набројувам. Реалноста е дека секој си бара тоа што му одговара, само не секој е спремен на тоа што следува. Од пример на блиска, се омажи млада на 18 години, т.е. избега бегалка за 27/8 годишен од друг град со кого беше во врска неколку месеци. После свадбата се вратија во Австралија, нејзината родна држава, девојчето забремени, а тој ја остави во 9ти месец, бидејќи се договорил со неговата девојката да склучат брак и да се иселат и двајцата во Австралија. Целта фамилија беше во шок иако сите ја предупредувавме безброј пати. Лонг стори шорт, денес е пресреќна во втор брак со човек кој ја заслужува и има 2 прекрасни дечиња од 2та брака. А дечкото, последно дознав дека го оставила љубовта за некој побогат, се вратил назад во Македонија, и барал девојка, а во меѓувреме кажувал дека му вадат "муабети" за детето.

Он топик, мене лично физичкиот изглет не ми е најважен, напротив ми се допаѓале момци што имаат харизма, се комуникативни, ведри, позитивни. Доста често сум добивала коментари зошто сум излегла со некого. Мојот одговор беше затоа што во моите очи ми се допаѓал. А за финансискиот аспект, сметам дека секој здрав и работоспособен човек може да си заработи сам. Особено денес, со сите можности кои ги имаме. За мене нема ништо подобро од свои заработени пари. А од страна на партнерот, очекувам да биде трудољубив и чесен, па онолку колку што знаеме и умееме да заработиме, толку и ќе си трошиме. Истотака, за здрава врска важно е да има и меѓусебна почит, разбирање, поддршка независност и секако најважно љубов. Можеби јас сум "старомодна" но секој себе си се знае најдобро и знае што одговара.

P.S. Испадна да те цитирам по втор пат но едноставно се надоврзав на коментарот.

Последна измена: 5 мај 2021
    На neno0o, Осе, Tanjamm и 3 други им се допаѓа ова.
  11. WildMk

WildMk Форумски идол

Се зачлени на:
    27 април 2018
    Пораки:
    37.714
    Допаѓања:
    283.260
    Оти, мислиш нема и такви мажи?
    Има, ехе-хееее!!

Претпоследниот официјален дечко, постојано ми дробеше за тоа 'колкава куќа имале моите'.
    И после, кога се фатив со маж ми, ми се јавуваше да ме праша 'дали имал мобилен?'
    Абе Господ да не исчува.
    Не му текнуваше дека можи и треба да има нешто во таа црпката и во односот негов, што мене ќе ми се бендиса, а не дали има мобилен.
    Не е дека не знаев оти е сиромашен кога се фативме.. знаев... многу добро.
    И не ни мислев на тоа... додека не почна тој да се расфрла со 'куќи'

На Biljarkata, eliesaab и Stark им се допаѓа ова.
  12. GirlRose

GirlRose Форумски идол

Се зачлени на:
    16 јануари 2014
    Пораки:
    5.107
    Допаѓања:
    26.978
    Еми ако не е убав, а богат, постојат пластични корекции и ти па :D

На tinka-mace и Celltica им се допаѓа ова.
  13. DAngel

DAngel Форумски идол

Се зачлени на:
    19 март 2011
    Пораки:
    11.211
    Допаѓања:
    56.929
    И генетика исто така. :D
    Ама и тоа се решава, нели... Има комшии.
    Значи најбитно богат да е :D

На GirlRose, Biljarkata и Celltica им се допаѓа ова.
  14. arabella_

arabella_ Истакнат член

Се зачлени на:
    7 август 2020
    Пораки:
    122
    Допаѓања:
    364
    Omg муабетов ме потсеќа на следново:

Инаку он топик да битен ми е физичкиот изглед , али тоа што ми е мене убаво не секогаш се смета за универзално убаво.
    Повеќе се работи за харизма и компатибилност отколку убавина

На hermosa и Ajronmen им се допаѓа ова.
  15. Bratot

Bratot Популарен член

Се зачлени на:
    26 април 2019
    Пораки:
    4.598
    Допаѓања:
    15.933
    Реално. :clap:

На MarijaMi90 и tinka-mace им се допаѓа ова.
  16. IM.TMKQ

IM.TMKQ Форумски идол

Се зачлени на:
    10 јануари 2014
    Пораки:
    4.535
    Допаѓања:
    37.500
    Аха, значи машко ако бара партнерка со добра финансиска позадина е спозоруша. Пред некоја страна, нели кажувавте секој има право на избор и критериуми, преференции. Какви се сега овие епитети, или само на жените им е дозволено да си бараат богат партнер? :yawn:

На Glowy, Amellie13 и ТрагачПоНадеж им се допаѓа ова.
  17. AgentGinger

AgentGinger Истакнат член

Се зачлени на:
    19 декември 2020
    Пораки:
    311
    Допаѓања:
    1.583
    Апсолутно има и мажи кои бараат богати жени.
    Дури се женат со не знам колку постари за да си постигнат нешто.
    Немам можеби право да им се мешам ама факт е дека од сите настрана има сајлент џаџмент.

На WildMk му/ѝ се допаѓа ова.
  18. ТрагачПоНадеж

ТрагачПоНадеж Истакнат член

Се зачлени на:
    10 ноември 2017
    Пораки:
    559
    Допаѓања:
    1.118
    Да не се лажеме ама најчесто богат со богат се зимаат.Ретки се случаевите богат со сиромав.
    А ми имаат кажано дека има машки што трчаат по богатство.Лично има и јас што ги знамЈас не да глумам ама секогаш сум бил за личноста.Па и сегашната и претходната партнерка не ми се ситуирани богзнае што.

На Осе му/ѝ се допаѓа ова.
  19. GrimTheReaper

GrimTheReaper Форумски идол

Се зачлени на:
    29 мај 2015
    Пораки:
    2.720
    Допаѓања:
    20.403
    Обожавам кога луѓето се искрени на оваа тема. И јас на 20 години си викав, во колиба ќе живеам само да има љубов. Не значи дека ако некој има пари е грд, глуп или нема да ти пружа љубов. Јас обожавам скапи поклони. Не дека не можам да си ги заработам едноставно ми е убаво на душата, ете така. Животот тече, на 50 години пари не се прават. Или од старт проценувам на некој колку му клика кликерот, или тоа е тоа. Посебно привлечни ми се мажи кои знаат да ги искористат своите ресурси на знаење и да се стекнат со богатство. Оние што од тате имаат, не ме занимаат. А и не дека во Македонија може да бидеш богат со чесна работа, но да си приуштам луксуз мора. И не мора некој отчет да дава што го привлекува и што го прави среќен. Ако @Alisa22 сака богат маж, you go girl.

На mssuniquee и Alisa22 им се допаѓа ова.
  20. EuHenIa

EuHenIa Форумски идол

Се зачлени на:
    4 мај 2017
    Пораки:
    2.365
    Допаѓања:
    73.097
    Исто сакав да кажам и јас. Сите знаеме дека има девојки/ жени кои сакаат да бидат финансиски поддржувани од партнерот, ама не овде сите сме Деви Марии, феминистки, кариеристки, самостојни итн.
    Прашавме, девојчето @Alisa22 одговори искрено. Па што, тоа сака, дај Боже тоа да си најде, таа што сака убав, убав ќе си земе....таа што сака со к.. од 25см таков нека бара, ама овде ненаситна ќе ја направат.
    Јас се омажив релативно млада, маж ми освен лепота и една џандарска плата ништо немаше друго. Сега имаМЕ, се намачивМЕ двајцата, дел од стари добивме, ама знаете ли колку пати сум си рекла сама на себе, како не земав некој пун со пари, да можам да одам на работа од што сакам, а не од што морам.
    Инаку се е пролазно и пари и лепота и мама и тато и се. И се се печали, освен здравјето. Само гледајте лепотанот или парајлијата да не ви се се.е на глава, друго небитно.

На mssuniquee, CameliaMiller, Priroden и 10 други им се допаѓа ова.