Дали форумов е за машки?!!!

Discussion in 'За форумот' started by Crucio, May 21, 2011.

1. elimkd

elimkd Форумски идол

Да би имале тука профил моето момче или пак брат ми- ќе се подзамислам малку:^)

2. realGirl

realGirl Популарен член

Штом се класифицираат во жени, нека си ги.:D

Someday likes this.
  3. macencef

macencef Популарен член

Ами рамноправност бараат, нека си прават и тука профили, нели си имаат слободно време на претек? Нели си немаат реален ангажман во животот? немој сине не работи, немој сине не гледај деца, и синко си седи на фемина, брка жени по сајтови. ако сине, приклучи се на фемина, немаш друга работа - па ќе практикуваш спорт бидејќи гледам сите во тие теми се приклучени маженцава....тоа е

4. Dust

Dust Game Over

Тоа е исто како на сајт за мажи да има прашање - дали форумов е за жени?

Тоа нема ама баш никаква врска со слободното време, со гледањето деца и слично...Тоа е ствар на карактер..
    Тогаш ние жените како успеваме и деца да гледаме, на фемина да дремеме, да одиме на работа, да готвиме и пак слободно време да имаме ;)

5. macencef

macencef Популарен член

Абе јас ептен моментално сум во администрација инаку овде во бт умре марко велиме - или нема шанси кај приватник да работиш и да дремиш на фемина истовремено. ју ноу рајт?

6. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Добро бе @macencef долго време те пратам. Ова не е дали некој има или нема слободно време зошто еден час за социјални мрежи секој има во денот, како и жени - така и мажи. Јас лично, за тебе, мислам дека имаш проблем со мажи воопшто, барем така ми делуваш веќе долго време, а не дека конкретно на темата тие се безработници и без обврски.

Да не бегам многу од темата, и машките членови на форумот се тука да ни помогнат да го изградиме подобар, секогаш е добро да се слушни и мислење поинакво од генералното или одредени предлози, желби и идеи кои би имал некој од спротивен пол. Крај краева форумов не е само категориите бебе, бременост, козметика туку има многу повеќе и од таму има голем простор за било кој пол и било која возраст.

7. ADOKI

ADOKI Истакнат член

Јас сметам дека повеќето машки на форумов се зачленуваат на почетокот од радозналост т.е. да ги видат мислењата на жените по одредени теми.Но одпосле тоа не е така кога ќе се вклопат во шемата.. ;)

8. macencef

macencef Популарен член

Ауу сум имала луѓе кои ми ги пратат мислењата - фала ви. Е сега моето радикално мислење пааа ќе го образложам вака. Има луѓе кои ми ги сакаат мислењата тука, ако добро ме пратиш сум била и критиковата мн. Се е ок, срцка, не можам на сите да им се допаднам, а и не се трудам. А тоа што мислам дека се безработници, образложи ми зошто мислиш дека се, или еве да речиме на колку мажи доаѓаат амбициозните, паметните, способните и генерално тие што се добри? Во мојата средина можеби 30 % мажи се такви. Останатите се од секакви профили, без оглед на образование, пол, религија, или определба за фудбалски клуб - не им се работи. Жените одат и работаат за 8000 денари месечно, додека нивните мажи седат цел ден во спортска кладилница или кафич со 30 денарско еспресо и се жалат како нема работа. А ако си од некое место (Скопје рецимо или некое поголемо место Белград итн итн) тука работите се мн мн поинакви и свеста на мажите е друга - јас појма немам каква.
    А ако не ме бендисваш, ок е, јас си се бендисвам самата.

9. theowndemon

theowndemon crazy cat lady Staff Member

Према што си пишала во претходното мислење од исто место сме. @macencef
    Не реков дека не ми се допаѓаш туку дека те пратам и забележувам дека тема мажи ти е премногу сензитивна и сметам дека ова не го велиш од страна рационално и размислено туку од аспект на твоите субјективни чувства кон темата мажи.
    Јас познавам амбициозни мажи и жени и обратно, па не си давам за право да генерализирам дека некои се подобри од други зошто ценам индивидуи, а не групи.

candy.cane and Summerlover like this.
  10. CameliaMiller

CameliaMiller Форумски идол

Ејјјјј Ејсид :)
    Добредојде :)

11. Acid

Acid Активен член

Wohooo! (highfive)

CameliaMiller likes this.
  12. Mr. Right

Mr. Right Форумски идол

Зaштo? Ме стaви и мене вo мислa. :^)

theowndemon and Someonespecial like this.
  13. "Zoki"

"Zoki" Популарен член

Стварно дали е?
    А?:$

Summerlover likes this.
  14. Summerlover

Summerlover Форумски идол

@"Zoki" Е! А инаку со кој ќе јадам пастрамајлии, помфрит и блашко во доцните часови? :D
    :d::drunk:

"Zoki" likes this.
  15. ceca-1

ceca-1 Популарен член

@"Zoki" За тебе се може, ти си преку врски тука тука да не речам преку мене така да уживај во летот,билетот е од мене;)
    :D

elimkd and "Zoki" like this.
  16. Red Flower

Red Flower Активен член

Сметам дека нетреба да има машки членови во форумов. Самиот наслов кажува. А и жените треба да имаат свое заедничко катче.

17. Keanu_R.Wick

Keanu_R.Wick Истакнат член

Мое мислење е дека ок е да има и од нас на форумот но не на сите теми, да има некои теми каде пристап ќе имаат само женски и тоа после одреден број поени или месеци на форумот, да би се знаело дека навистина ги користат девојки тие профили.

Останатите теми не ги посетувам, самото тоа што сум машко ме става во ситуација да се расправам со одредени припаднички на женски пол поради некои момци неранимајковци од минатото и поради хистеријата на неколку форумџики.

18. MitMax

MitMax Активен член

Pa fala Bogu i za maski i za zenski e iako e deklarisan kako zenski forum toa nema veze

19. buba4e89

buba4e89 Форумски идол

:D За манијаци солиден. Нема везе што е розев,ќе манијачите женски. (facepalm)

SummerGirl likes this.
  20. thequeen95

thequeen95 Истакнат член

Ни треба и по некое машко мислење на форумов. Некои се за тоа и се океј, други се демначи на темата секс и пишуваат во пораки на чипуња, со надеж да го брцнат.

Има многу машки кои се претставуваат како женски. Немојте плс. Идиоти сте.