Ја обожавам програмава Едно време,додека студирав, телевизорот деноноќно беше пуштен на оваа програма. Сега за жал ја немам дома.
уклучувам од време на време, гледам Keeping up with the Kardashians, Scouted, E news..ама више досадна стана, се едно исто даваат на памет ги знам епизодите од Kardashians
Jас со саати можам да ги гледам Keeping Up With The Kardashians, Playing with fire, E!News понекогаш, а порано ги гледав и Giuliana and Bill.
Ја немам оваа програма инаку со задоволство би ја гледала. Да не знае некој како да ја додадам или нешто слично? Ве љубам.
Ја следам редовно оваа програма а највеке го гледам шоуто на Кардашијан, биографија за славните личности, Fashion police
ЧАт пат,навечер ми прават друштво,го гледам и тој докторот со операциите Dr. 90210, Investigations, Saturays, Kardashians чат пат,што ќе се погоди,тоа Секако на другите телевизии нема нешто интересно,TLC ја гледам некогаш исто.
Имаше еден период кога нон стоп ја следев, но сега веќе многу ретко. Нема толку интересни емисии како порано...
Некако досадна ми стана во последно време, се тоа па тоа. Не го разбирам баш шоуто со тој Рајан Локте, на нeрви ми оди. А и Кардашијанs, Ајс и Коко итн малку ми досадија. Нека намалат малку со реалните шоуа за секој можен. Наместо тоа повеќе документарци за познати, емисии и слично.
Програмата дефинитивно ми е најомилена, но за жал јас ја немам дома. Кога сум кај баба ми само тоа гледам.
Ја гледам, не често ,ама гледам. Се’ што знам за познативе е од таму. Keeping up with the Kardashians, Fashion Police, Ice loves Coco... Имаше една емисија, како докуметарец нешто , за британското, кралско семејство. КАде ќе спало бебето.... што ти знам?
Супер е програмата!! Си ги гледам The wanted life,Chasing the saturdays,Keeping up with the Kardashians,Fashion police...just love it
Порано многу повеќе, сега не толку, ја гледав, одлична е за тепање на време. Барем рекламите што се, напамет ги знам ... xD
Нон стоп ми е дома пуштено! Ги гледам The Wanted Life, Chasing The Saturdays, Keeping up with the Kardashians и сите останати што се поврзани со нив & Fashion Police.
Лелеле ја обожавам единствено шо мразам на програмата е оној Рајан Локте-Мокте како и да е само тиа не го следам инаку др..Keeping up with Kardashians, Онаа со Ламар и Клои, Fashion police,Kourtney and Kim take Miami ии др посебно она зза биографијата на славните, убиство во браковите....
Кога седнувам да гледам тв најчесто гледам Е!, ги обожавам Kardashians, Married to Jonas (мада они малку и досадни стануваат пошто немаат нови епизоди), а исто ги обожавам True hollywood story се на се не им е лоша програмата, за разлика од нашиве сто незнаат подалеку од турска серија