А мајката на Хасрет сега знае ли дека оваа и е ќерка, и зошто оди на едно место нешто за пари спонзорство договара, она богата ли е.
@Elissa Знае дека и е ќерка затоа се вработи таму како слугинка за да биде поблиску до неа. Инаку е многу богата и ке биде спонзор на концертот на мурат на кој треба да настапува Хасрет затоа се гледа со својот адвокат.
Таа била посвоена од нејзините родители и страдала од депресија, затоа мислела дека Мурат во било кое време ќе ја остави.
Спојлер А зошто Левент ќе ја побара за жена Хасрет? Ќе се вљуби ли во нејзе? И зошто ќе ја откаже после свадбата? А што ќе се случува со Хасрет и мајка и Саиме, ќе се зближат ли откако Хасрет ќе дознае дека и е мајка и како ќе дознае?
Спојлер Левент ќе се вљуби во Хасрет. Тој цело време ќе биди свесен дека Хасрет го сака Мурат. Постојано ќе љубомори и нема да и дозволува да оди на факултет за да не се гледа со Мурат. На крај ќе сфати дека Хасрет не го сака и ќе се откаже од свадбата. Хасрет на денот на концертот откако ќе заврши со изведбата сестра е ќе и кажи дека Саиме и е мајка. На почетокот Хасрет воопшто нема да сака да ја слуша, но после откако ќе ја слушни целата приказна ќе и прости и ќе живеат заедно.
Спојлер Џихан ќе замини на турнеа. Нема да го даваат долго време. Ќе се врати од турнеа кога Хасрет и Мурат повторно ќе почнат да работат за да му помогнат на Левент. На Хасрет тој ќе и даде договор за и таа да појди на турнеа со него, но Хасрет ќе ја прифати понудата на Мурат за брак и нема да замини.
многу е убава песнава ^^ еве превод на англиски Спојлер Even if the years without you get in a queue Even if love has made me this way Even if my heart stopped, Even if I am hurt I am content to pay this punishment Without you everything feels lonely Only one thing will be written in this novel Just one last day... That dark day only a fog that once hurt me will be left It can never be hidden like a child you're my everything, you're my destiny It can never be hidden like a child you're my everything, you're my destiny Even if the years without you get in a queue Even if love has made me this way Even if my heart stopped, Even if I am hurt I am content to pay this punishment