Lele se ispotepaa be. Za edno mome selance, barem da bese gragjance Kako ke se vratit serckava? Znajt nekoj?
Јас не ја гледав серијата од почетокот па сакам да прашамдали таа со витканите коси и е вистинска сестра а таа што ја вика мамо мајка затоа што таа ја вика мамо а сестраи не каква е таа приказна ве молам кој може кој знае нека пише фала многу
Мене Џерен ми е најведар лик во серијава. Се освежувам некако кога ја гледам. И Хасрет е убава , но никако не ме бендисува со косата целата протурена надолу....цело лице и е прикриено....
@cresa-jagoda Да ке биде лута ке му се налути особено на Мурат бидејќи си поиграл со неа и ја правел љубоморна
http://sitel.com.mk/najgledanata-tv-serija-na-sitel-krie-ubava-ljubovna-prikazna Овие од сител битно им е да напишат нешто, а не е битно дали е тоа точно. Туба (Хасрет) и Онур (Левент) не се запознле на снимањето на оваа серија туку во 2007 година на снимањето на серијата Аси каде Онур таму го толкуваше ликот на Зија зетот на Аси. Тие веднаш се венчале затоа што Туба веќе била бремена.