Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Даниел Кајмакоски

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од Marie.m, 25 март 2014.

1. erica

erica Популарен член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    1.312
    Допаѓања:
    2.036
    Јас не мислам така бидејќи гледам на Даниел скоро сите слики му се со неа па има видео како шетаат и пеат што ги знам таму... Па сега не знам ама за ова некој што го отвараат за Даниел и Тамара е досадно веќе :D Па сега незнам можеби погрешно мислам :)

2. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
    Не се во врска, тоа е потврдено од негова страна.

Иначе јас бев, сум и секогаш ќе сум заатрескана :lol: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove:

3. tea4e

tea4e Популарен член

Се зачлени на:
    11 јули 2012
    Пораки:
    3.410
    Допаѓања:
    3.148
    Не е вистина дека се вериле со Тамара!
    Тамара си има дечко,а ова на фејзбук што излегува со него се вируси,не отворајте ;)

4. BI-44

BI-44 Популарен член

Се зачлени на:
    26 декември 2011
    Пораки:
    1.067
    Допаѓања:
    688
  5. Butterfly-Girl

Butterfly-Girl Популарен член

Се зачлени на:
    4 јануари 2013
    Пораки:
    957
    Допаѓања:
    513
  6. MalaMedena

MalaMedena Истакнат член

Се зачлени на:
    3 март 2013
    Пораки:
    445
    Допаѓања:
    178
    Можеби ке се бунат тука некои негови фанови,ама мене почна да ме нервира некако. Не знае да се изрази дечкото кога разговара на ТВ. Секој пат кога му прават интервју он се изгуби,незнае што да каже.
    За пеењето,си има некој талент ама дуетот со Жељко ич не ми се допаѓа. Го слушам Жељко и почнува Даниел да пее,како некоја девојка да пее. Многу спротивен глас имаат. Подобро е кога пее сам.

7. srhsejbsk

srhsejbsk Популарен член

Се зачлени на:
    13 јануари 2014
    Пораки:
    1.593
    Допаѓања:
    9.362
    Порано им се чудев на оние кои врискаа по него но последниве 2 месеци многу си го засакав.Вчера поминавме незаборавен ден со него цело друштво и денес одиме пак да го видиме :inlove: :inlove:

8. x-MajaEsposito-x

x-MajaEsposito-x Популарен член

Се зачлени на:
    8 март 2013
    Пораки:
    1.752
    Допаѓања:
    3.641
  9. m3a3c3a3

m3a3c3a3 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 октомври 2011
    Пораки:
    414
    Допаѓања:
    259
  10. DoReMi

DoReMi Истакнат член

Се зачлени на:
    24 јуни 2014
    Пораки:
    120
    Допаѓања:
    156
    Даниел има прекрасен глас, но веќе заклучивме сите дека повеќе му лежат англиските песни. И да, малку е чуден кога му прават интервју, можеби сеуште не е навикнат на блиц прашања. Особено новинариве го напнуваат со прашањето дали има девојка. |( Изгледа скромно, мислам дека ќе просперира и ќе изгради добра кариера.

11. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.634
    Допаѓања:
    9.110
    Super e covekot,bas znae da se snajde barem so fanovite.Si go vidov i gusnav konecno:D
    Si ima skromnost i karakter bas na mesto,normalno e seuste da ne se odnesuva kako pregolema zvezda.

12. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Колку е грд Кајмаков (скиснат), ми личи на овој [​IMG]
    :rofl:

На AziskaStrslenka и CrazyCrazy09 им се допаѓа ова.
  13. hermosa

hermosa Популарен член

Се зачлени на:
    7 декември 2011
    Пораки:
    3.634
    Допаѓања:
    9.110
    Poubav e od toa so go prikazuvaat na tv :).No sekoj so svoj vkus

14. luci22

luci22 Популарен член

Се зачлени на:
    7 јуни 2014
    Пораки:
    742
    Допаѓања:
    1.502
    Па сум го видела у живо мор, и ружен ми е, и така дури.. :D
    али како што кажа и ти, секој со различен вкус :)

15. CrazyCrazy09

CrazyCrazy09 Активен член

Се зачлени на:
    31 мај 2014
    Пораки:
    76
    Допаѓања:
    21
    Има прекрасен глас...Скромен е, згоден :inlove: Заслужи да победи :) Ама многу ме нарвираат новинарите, премногу напинаат со тоа дали има девојка. И измислуваат разни глупости ех. :devil: Сингл се е момчето де.. :lol:

16. Emilia.Attias

Emilia.Attias Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2013
    Пораки:
    909
    Допаѓања:
    575
    Во почетокот ми се допаѓаше и тоа како пее и се друго, ама сега ми стана одвратен. :puke:

17. Sunshine.Sunshine

Sunshine.Sunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    27 јули 2014
    Пораки:
    1.202
    Допаѓања:
    2.564
    ^
    И јас го мислам истото.

18. QweenSM

QweenSM Форумски идол

Се зачлени на:
    18 декември 2013
    Пораки:
    5.023
    Допаѓања:
    33.879
  19. RainBow

RainBow Глобален модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    3 декември 2009
    Пораки:
    22.129
    Допаѓања:
    67.243
    ^ Па богами и за лутење е работата. Со оглед на тоа што изворот е еден никаков сајт којзнае и колку е "вистина".
    Прво, насловот на ништо не личи, демек Даниел кретен е, а всушност во право си е човекот ако така се случиле работите.
    Мислам, дали се сериозни луѓево? Веќе се договорено, доаѓаш и ти викаат местото ти е пополнето. Кај го има тоа? Не да се изнервира човек, да земе да ги запали.
    За вториот болд не знам ни што да кажам, ако не е достапен ќе биде ете, не е ни ѕвезда уште се кренал толку високо, а вака види го ова. Кај им излегол во пресрет, уште вака го исплукале. Срамота.
    Маид не можеле да го најдат, оффф, да си пука човек во колено. Сигурно пеел во некоја биртија.
    Откако излезе на Икс фактор Даниел и беше супер прифатен се обидуваат да го прикажат во никакво светло човекот, само плукаат по него ова медиумиве, што не знам ни дали може така да се наречат некои мизерни сајтчиња. Место да напишат како бил изигран човекот, они во какво светло ја вртат приказната. Глупости.
    Тоа е.

На Someonespecial и Daydream им се допаѓа ова.
  20. Daydream

Daydream Популарен член

Се зачлени на:
    31 мај 2013
    Пораки:
    1.682
    Допаѓања:
    6.472
    ^ Не да е за лутење... Ццц... Може слободно да ги тужи за ова доколку претходно имале договор потпишано.

Каква непрофесионалност, не ми се верува. И после нашиве пеачи оделе Србија, Америка, Австралија... Па ќе одат, ќе се расправа овде со недозреани, ванаби газди на дискотеки и кафичи кои две реченици не знаат да сврзат, а за зборот професионалност наслушнале некогаш и некаде и се' уште не им е целосно јасен. Сељак до сељак. И еднаш, два пати, три пати ваква ситуација и после гледаш отишол во Србија и таму си снима албум. Па ќе оди... Јас да сум ќе заминам од овде и ич не се вртам. Која мизерија од народ сме значи, се' друго е златно, само нашето е ѓубре. Маид турбофолкерон да не е подобар од Даниел, па што го величеле толку, а го понижиле Даниел? Абе македонче, врска си немаш.

Даниел ништо не прави со неговата добра страна. Се гледа дека има многу добра душа и многу е наивен. Му се јавиле и одма прифатил, се договориле, дошол како човек, ама секој не го цени тоа. Треба да си ѓубре, гад, сељак, да се понашаш ко Жаре берберот, да си несериозен, да се закануваш на сите со тужба ко Боки, да им спушташ цело време, сите да ги омаловажуваш, па тогаш ќе те ценат и ќе ти се тресат.

А муабетот за ѕвезда уште неможам да го сфатам. Дефиниција за ѕвезда е ако не можеш никаде да го најдеш. Колку повеќе те нема - толку подобро. |( И? Како сега да не си помислам дека тој што го кажал муабетов е со степен на интелигенција колку еден кактус?

Маид никогаш нема да го има тоа што го има Даниел, па колку сака нека не се јавува и крие.

На loverangelx3, bubamara12345, simoncelicius и 3 други им се допаѓа ова.