Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дани Димитровска

Дискусија во 'Групи и изведувачи' започната од TeddyGrey, 24 април 2011.

1. Gioia

Gioia Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    630
    Допаѓања:
    602
    На почетокот кога се појави многу ја сакав,особено со Срца две,ја обожавав! песните и ги свиѓам морам да признаам на некој начин ми се разликуваат од песните на др.наши естрадни кловнови,ама она почна да ме нервира,ми стана антипатична како особа,не знам зашто..се надевам малце ќе се приземји..

2. LilBaby

LilBaby Популарен член

Се зачлени на:
    11 мај 2011
    Пораки:
    3.458
    Допаѓања:
    7.886
    Да се надоврзам на претходниот коментар, и мене тогаш ми се допаѓаше и ова сега што го прави ми се допаѓа. Али тоа е, чим имаш конекција со некој хип-хоп артист и влегоа во жаргон некои си термини, и искрено коса ми се дигна во буквална смисла на зборот кога во најновата песна со СКИТ СКИТАРА( :tmi: ) нешто во текстот ,,сјебав шанси сто,,, ,,срање,, и сл. Добро ма Дани, гледаме дека ги пуниш весниците со тоа дали си или не си со господинот рапер, али не го тупи те молам, и не се прави нешто што не си. Ми стануваш ужасно одбивна.

3. pupi.girl

pupi.girl Популарен член

Се зачлени на:
    21 јули 2011
    Пораки:
    4.464
    Допаѓања:
    7.839
    Искрено не сум ја сакала никогаш :^)

4. anneyy

anneyy Популарен член

Се зачлени на:
    24 јули 2010
    Пораки:
    1.280
    Допаѓања:
    1.422
    :up: ни јас

5. Teresa94

Teresa94 Истакнат член

Се зачлени на:
    29 јуни 2011
    Пораки:
    326
    Допаѓања:
    108
    На NICKRIVERS му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Wild.Child

Wild.Child Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2010
    Пораки:
    5.573
    Допаѓања:
    6.699
    Со твојава последна реченица многу културно и на ниво си се изјаснила. Многу убаво однесување, за пофалба. |( За разлика од неа, твоево понашање е како што треба. |(

Дани според мене е супер, во приватен живот што прави не ме интересира, нејзина работа е и не сум никоја за да ја осудувам. Песните и` се многу убави, посебно „Црвени дождови“, „Срца две“, „Црно на бело“, „Што до тогаш?“ и „Најдобра“, тие ми се омилени. :)

7. Tanny

Tanny Популарен член

Се зачлени на:
    19 ноември 2010
    Пораки:
    564
    Допаѓања:
    401
  8. bal0n43

bal0n43 Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јуни 2011
    Пораки:
    135
    Допаѓања:
    81
    Дани ми е намб уан од женските вокали на македонскава естрада (ако можам да ја наречам така). Шири позитивна енергија и има убави песни. Едни од омилените: Што до тогаш, Црвени дождови, Можеш, Не живеам за другите. :)

9. Gunshine

Gunshine Истакнат член

Се зачлени на:
    6 мај 2010
    Пораки:
    817
    Допаѓања:
    667
    Не ми се свиѓа, кавази рокерка со пирс и тинејџ филм во глава.

No me gusta. Nooo...

На sweetyears и Trendafilka им се допаѓа ова.
  10. Offspring

Offspring Форумски идол

Се зачлени на:
    14 јуни 2010
    Пораки:
    7.163
    Допаѓања:
    27.006
    Same here. А едно време ја поштував... Ми беше онака океј, Што до тогаш, Срца две, и онаа песна што беше снимена во таа куќата што наводно имало духови... Сега ми е многу извештачена, изводи нешто, а не и се годините за да изводи и да фура некои филмови.

11. Saya

Saya Популарен член

Се зачлени на:
    6 јануари 2011
    Пораки:
    1.190
    Допаѓања:
    5.554
    Не се согласувам со тебе. Земајќи предвид дека нејзината публика пред се` е сочинета од млади тинејџерки, и те како е важно како ќе се постави во приватниот (читај јавниот) живот. Едно е да прави што сака по дома и кај што никој не ја гледа, ама не и личи на годините да се лапа по дискотеки како јазик да не видела. Сепак, има луѓе кои се угледуваат на неа, а се во фаза на животот каде што мислат дека е кул да се копира идолот.

Инаку мене ок ми е девојкава, што се однесува до песните. Лесни и певливи, колку да не сменам радио станица кога ќе ја чујам.

На MarchelineAmaru му/ѝ се допаѓа ова.
  12. creshicka

creshicka Популарен член

Се зачлени на:
    30 март 2011
    Пораки:
    2.152
    Допаѓања:
    5.710
    Не ја почитувам како пејачка, воопшто. За овие години кога е на музичката сцена ми стои како да тапка во место. Има 2 песни кои ми се допагаат само и тоа е се. Оваа песната Црно на Бело, поточно спотот за песната е тежок плагијат на песната want-natalie imbruglia.
    http://www.youtube.com/watch?v=alIE4XUXU0g
    http://www.youtube.com/watch?v=p-EMjTXvHPU

13. Shaila

Shaila Истакнат член

Се зачлени на:
    11 август 2011
    Пораки:
    149
    Допаѓања:
    56
    Според мене супер е :)

14. Hipster

Hipster Форумски идол

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    5.779
    Допаѓања:
    22.421
    ИМа ок песни, особено постарите, Срца две и Што до тогаш. сега гледам нешто се унаказила, нема да ја коментирам. Ја познавам мн долго комшика ми беше порано а и уште и го гледам синчето, не ми се допаѓа тоа што мн се промени одткако се прослави, порано киснеше со деца а сега го кренала носот и се понаша како Холивудска звезда. Има океј песни но не ми е нешто гласовно мн јака.

15. Breezy

Breezy Истакнат член

Се зачлени на:
    20 јуни 2011
    Пораки:
    476
    Допаѓања:
    766
    Има позитивни песни, текстови поразлични од другите, знае да направи атмосфера на свирки, си тера филм и не се замара за другите.
    Важеше за една од најомилени женски изведувачи кај нас, ама многу ми се праи ха-це во последно време.

http://www.youtube.com/watch?v=RfZK5kZw ... re=related
    Првите песни нејзини ми се свиѓаа, ова многу ја љубам. :)

16. Black.Beauty

Black.Beauty Истакнат член

Се зачлени на:
    14 јули 2011
    Пораки:
    447
    Допаѓања:
    213
    Мојот македонски идол!!! Многу ја поштувам, закон жена е :) И ги сакам песните, во некои и се пронаоѓам, гоооолемо браво за неа :) :clap: :rock:

На crazylady му/ѝ се допаѓа ова.
  17. LittleDevil

LittleDevil Популарен член

Се зачлени на:
    20 јули 2011
    Пораки:
    1.701
    Допаѓања:
    1.919
    Убава, енергична, секогаш насмеана, позитивни песни, лесно певливи, убав глас и стас = Дани Димитровска.
    Омилени песни НЕ ЖИВЕАМ ЗА ДРУГИТЕ и НАЈДОБРА.

18. pamelche

pamelche Форумски идол

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    5.516
    Допаѓања:
    17.249
    Значи респект за женава :) :rock:

19. crazylady

crazylady Форумски идол

Се зачлени на:
    12 јули 2010
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    8.431
  20. MarchelineAmaru

MarchelineAmaru Популарен член

Се зачлени на:
    7 јули 2010
    Пораки:
    2.261
    Допаѓања:
    1.346
    :Down:
    Tипкава на настап во Прилеп пред едни 4 години буквално го соблече еден мој врсник (тогаш 17 годишно детенце) и му се триеше од к***т додека пееше ,со наштелован оргазмичен израз на фацата.
    За мене таа е само психички неурамнотежена
    курветина
    која сосила се прави своја и фура некои као рокерски фазони.