http://www.youtube.com/watch?v=eRAKW9mScpY Чуден бол во мојве гради. Денот кога животот нагло ми се преврте и за момент помислив дека висам со главата надолу. Денот кој означи крај на мојата пијачка кариера. Денот кога го сфатив вистинското значење на реченицата од учебниците по билогија: Нервните клетки никогаш не се обновуваат.
Не паметам многу, многу датуми но имам некои сега за сега што ми се битни 21.01.2013 - денот кога официјално го засакав него 20.03.2013 - денот кога дојде тој да се запознаеме, и од тогаш се понатаму започна... 29.03.2013 - денот кога за прв пат се мував, но не со посакуваната личност
01.08.2013 Цел ден буквално. И ноќта, и денот што следи. Ден кој не се заборава, ден кој ме смени. <3
05.03 1. денот кога татко ми отишол во војска 2. денот кога мајка ми и татко ми се вселиле во куќата каде што живееме 3. денот кога јас сум се родила
Родендените на најблиските секако и плус 18.02.2013 тој датум мислам дека ќе ми биде врежан во сеќавањето иако сите ги убедив дека не е така