На времето ја прочитав и навистина работите имаат смисла, не ми текнува точно за млечните производи каков беше ставот ама знам дека беа против млекото. Исто и јас познавам многу што вака ослабеле, едноставно така се хранат...и навистина не е тешко, јадеш а во исто време слабееш. Моментално сум на ун диетата само бидејќи ми треба почесто јадење вметнав меѓу оброците односно помеѓу овошјето и ручекот - ѓеврек. баш да видам дали слабеењето ќе продолжи....временски си чекам, значи овошје до 11 а во 12 ѓеврек и во 15 ручек......мислам дека ќе има ефект
Браво! Треба да си ја купам книгата од Куманово сум незнам каде ке можам да ја најдам ако не ке појдам за Скопје,колку пари е од прилика има некој информација?
Еве уште нешто ако ви е од помош. Јас сепак не би можела да го издражам распоредот додека сум на факултет. Денот ми почнува околу 6-7 часот и реално не би можела до 12 да опстанам само со овошје. Ручекот ми се допаѓа реално и така ја комбинирам храната, ама појадоков ми боде очи. Како и да е верувам дека линков ке ви биде од помош барем поради тајмингот на оброците http://vladimir2401.blogspot.com/2008/0 ... _1768.html
и Дајмонд толку многу совети дава а кој знае зошто самиот умира од рак на желудник јас мислам најдобро е да се намалат сите оброци на пола да се избегнува тестенини и благо и со малку поголема активност во текот на денот успешно се слабее поз...
Од дете сум запознаена на овој режим на исхрана и од секогаш си го применувам. И моите деца така ги хранам. Затоа и решив да држам ун диета, најблиску до ова е и најисправно
Се чудам која е Дајмонт диета оно да ти бил начинот на исхрана според Харви и Мерилин Дајмон. Пред многу години еден мој професор вака се хранеше и буквално се преполови за 3 месеци. Ова е зрав начин на исхрана каде што не се мешаат продуктите и да ♡BuBaLe♡ приближно е исто со Ун диетата
Jas ja barav knigata na net vo free forma ama ne mozam da ja najdam. Pa ako saka nekoj podetalno da mi kaze koi namirnici so koi dr namirnici ne smeat da se kombiniraat. Kolku sto svativ za dorucek sok od ovosje posle do rucek pak ovosje e sega za rucek salata i plus meso ama sekoj den taka li i da proaitav tuka negde kompir moze so salata? I vecera pak salata taka li ?
vika posle 8 da ne se jade. umiram od glad do 1 vecer. moze li nesto da se jade vo toa vreme , bidejki stvarno ne se izdrzuva?
Па не се јаде, затоа што се смета дека од 10 часот веќе е време за спиење. Ако легнуваш доцна и стануваш доцна, ќе си го прилагодиш јадењето спрема твојот биоритам, иако тоа не е баш правилно. Пожелно е да ги следиш препораките на режимот за да имаш ефект.
дали смее се да се јаде , а да не се меша или има нешто што не треба да се јаде ( освен бел леб и чоколади)
Се префрлам тука...сакам да се хранам вака 1 недела да видам колку ќе симнам Денес до 12 овошје Р.тестенини со салата В.пола од ручекот
Jas kombiniram ishrana dajmond so ona sto go davaat vo diet klubovite slicno e. Ovosje do 14 casot min 1 kilo,1.5 l voda pijam 1 casa orizovo mleko so cimet jadam 3 urmi i 10 bademi nepeceni Vo 15 cas rucek ne se mesa skrob so proteini ili jaglehidrati So mnogu salata Vecera pola od rucekot okolu 19 casot.ako ne ti se vecera moze pukanki ili tarator so salata.prvata nedela se slabee 2- 3 kila.
Старт со 89.2.Ќе го држам овој начин на исхрана 47 дена до одмор. 1/47 Денес ручек тестенини со домати салата Вечера пола од ручекот со салата
Со ваков начин на исхрана мислам дека може да ослабе човек што предходно се отепувал од јадење сендвичи буреци пици и благо Повеке мислам дека е за да одржаваш тежина и да многу слично е со режимите шо ги даваат нутриоцинистите ако не и исто
Денес 2/47 П.овошје 1 кило,2 литри вода 1 рака кикирики и една чаша оризово млеко со цимет Р.интегрални тестенини со салата В.таратор