Што се би направиле, ако макар и еден ден би можеле да се замените со машкиот пол? Јас на пример, прво нешто што би испробала е сексот Многу ме интересира како машките го доживуваат ова искуство... А, вие
Боки , и јас најверојатно сексот прво би го испробала . После дека нема да треба прслук да носам , би поуживала така без него За тоа кратко време би ги мењал(а) женските ко чорапи , чисто да видам како е
Кога би била машко би пробала самозадоволување,чисто да видам што е толку убаво Друго што би пробала е да седнам со машко друштво и да видам што муабетот за некои одредени девојчиња,да му ги видам мислењата... Би легнал/а повеќе девојчиња за да пробам и да видам како е... Можеби би направила и други работи но во моментот ми текнуваат само овие.
If I were a boy even just for a day I'd roll out of bed in the morning And throw on what I wanted And go.. Drink beer with the guys And chase after girls I'd kick it with who I wanted And I'd never get confronted for it, 'Cause they stick up for me.. еве, баш ова
ех како би сакала да сум машко на три дена немора повеќе нема да го трошам времето на пиење и на гледаље фудбал туку на секс би ги из*бала сите што ме оговараат sto me nerviraat
Искрено, нон стоп се прашувам како му станува Ете тоа прво би го открила. Се извинувам за непристојноста
Баш ме интересира да дознаам на што мислат 24 часа и на што го користат паметот,ако воопшто го користат и да ме интересира како машките го доживуваат сексот
Па прво би го истепала едно бившо либе кое сега брзо дознав дека ручало за мене.После би ја легнала женска му на истиот.Чисто ради одмазда Би седнала со машко друштво да дознаам што зборуваат машките кога се сами.Би ги фрлила сите влошки и прслуци од дома.Би легнала со повеќе девојчиња за да видам како е кога го ставаш некаде И толку доста ми е.
Јако би го испукала овој мојов зашто се прави јак тип .. а за останатото , па среќница е таа која ќе ме има , затоа што ќе добие се што една жена може да посака во маж
Мислам дека ќе бев голем женкар, ќе уживав во мојата машкост и немаше да ми биде гајле за ова со што се замарам како женско, односно, дали имам пудра, дали шминката ми е ок и тн.. Едноставно ќе си уживав и ќе бев егоист (нели тоа иде во пакет со секое машко )
Ќе бев ладно, недопирливо, горделиво, вообразено момче ама сепак љубезно, со свој став, цврст карактер, многу пријатели, добра смисла за хумор,љубител на уметноста, најверојатно метросексуалец ... Блазе и на таа која ќе ме има
Не сакам да сум машко ... убаво си се чуствувам во својата кожа , така женствено ,моќно и јако ... а поседувам многу способности кои ги имаат мажите само што немам пени* ..а и што ќе ми е да мислам на која да му го ....
Да бев машко ќе учев да свирам на бубњеви. Ќе имав огромна црвена рокеза, црни мартинки, карирани пантолони и црн кожњак. Ќе бев фраер, ќе излегував во Кастро и ќе кршев женски срца.
Да бев машко ке одев на одмор без да се мислам дали ке добијам или не .. да бев машко ке бев голем женкар ке беф главен фараер ке возев мотор ии ке ги почитував женските и нема да бев кретен ! И уште нешто ако бев машко животот ке ми беше подобар !