Да бев машко ќе бев јеб*ч ама ќе бев дискретен за после тие сами да ме бараат Ќе си мочав стоејки без процедури Ќе немав целулит на газот Ќе дремев по кафани
Да бев машко... -немаше да се нервирам зошто косата ми е хаос,а фризерката денес нема термин -немаше да ми се исправа косата на глава за секое влакно на телово,а сум била на депилација пред 5 дена -немаше да правам уште 564387 илјади работи ..... Ама, да бев машко-ке бев хомосексуалец или некој транвестит Сакам да се дотерувам,сакам да се шминкам и уживам во својата женственост! Баш ми е супер што сум жена!
Епа сега, зависи какво машко. Грд, некоја бубалица најверојатно. Ама да бев некој симпатичен дечко, ќе бев или панкер или рокер со некоја откачена фризура и апла рокерски стил. Ќе свирев тапани или гитара во некој бенд и ќе ги освојував женските само со еден поглед. И што е најважно, мозокот на пасење да се одморам малку од замарање со се` што ме опкружува.
Да бев машко немаше толку мн да се нервирам заради косата. Да бев машко немаше да се шминкам. Да бев машко ќе си мочав позади дрво. Да бев машко и не би се толку мн замарала заради дебелината. Да бев машко ќе ждригам без да се срамам...се шалам
Да бев машко.. Сите девојчиња би трчале по мене Би ги шмекала женските... и многу ме интересира машкото друштво, што зборат кога се сами.. за кого поточно а да.. и би пробала уште други работикои сега не ми текнуваат )
Да бев машко ама со овој ум.. точно би знаел како да освојам девојче.. абе како муви на благо имало сите да ми се лепат, најголем шмекер во градот ке бев
Ќе се плашев од бричот кога гледам некој како се бричи ми се чини дека цело лице ке си го испосече и дека ќе крвари
Ке формирам организација за екстремни спортови, ке имам страшен стил на облекување, ке бидам НАЈ ама нема да го делам народот и ке одам секаде без да ми е страв дали некој ке ме киднапира или силува
Ќе се вклучував во разговорите да дознаат за што, кого зборуваат они. Ќе знам како да освојам девојче во 3 чекора. Ќе бидам најјак у град и поширко. Ке се тепав секојдневно. И на крај ќе се вљубев во принцезата.