Ма ќе ме шмекаа сите На тие “убавите’’ ќе им давам лажна надеж и на крај ќе им објаснам дека проституција не ми треба Искрените ќе си ги чувам покрај мене, од девојките, а на другите ќе им предадам една незаборавна лекција..
Да бев машко ќе поправев многу работи од кои жените се разочарани и навистина имаат право кога се лутат за тоа. На пример, немаше никогаш да кренам рака на жена, како што некои мажи се многу искусни во тоа. Немаше да има потреба мојата жена да се грижи зашто ме нема до касно навечер, туку ќе се приберам во погодно време дома. Алхохолот немаше да го употребувам како да живеам за него, ќе го употребував во помали количини, како на пример на некои забави или прослави и тоа по 2-3 чаши максимум, а не некои и до 9-10 чаши одеднаш. Навистина има уште многу други работи кои би ги сменила, но сега неможам да набројувам. Јас мислам доста се!
Да бев машко најверојатно ќе бев ист како оние главните на Мураками, заѕидан од ликовите од книгите и музиката, ќе чекав некоја како мене чии корења од надвор пуштиле такви гранки да влезат внатре, па и не само да влезат и ѕидот да го срушат. Да бев фраер гитарата би ја љубел како девојка, ни повеќе ни помалку. Зашо ако е повеќе навреда за способностите мои и за женските кои ги држам на око, а ако е помалку ја вреѓам мојата женска облина и жиците страсни. Да бев машко ќе бегав од девојчиња мили со китка над уше и би барала женска јака.
..Најверојатно уво немаше да ми чуе за некои работи со кои сега фатално се опседнувам. Несовршените нешта ќе ги гледав најсовршено, оние нешта што ќе ги закитев со титулата “проблеми„ ќе беа во значително помал број. Немирен дечко, фраер, но умен фраер. Манијак тежок кога станува збор за женски задници, со статус на шмекер, но сепак со некој критериум и соодветно ниво, кога станува збор за женско со кое што би требало да се направи нешто. Сепак, онаа со која би одлучил (ама чудно ми звучи ) да бидам, ќе биде најсреќна. Секојдневно би работел на нејзината насмевка, би ја опсипувал со бакнежи и често би и покажувал колку ми значи и колку пред се` јас сум среќен што ја имам. Би се грижел за неа и би ја чувал најдобро што умеам.. Ќе се наливав со пиво, успат ќе се давев во кикирики, ќе давав душа за фудбал и секако ќе се грижев за изгледот. Без запотени мишкурајки, залижани косици, гајтан веѓи и сл! Ма најубав ќе бев бре еј!!
ќе ги омаловажував ороспиите ќе бев цел ден надвор ич уво немаше да ми чие за нишо а камо ли за факултетот ќе бев шмеќерче ќе моча сегде ќе имав девојки ќе се тепав со сите сељаци и да сите девојки ќе ме сакаааааа
Ќе си го извадев мозокот ќе го отворев и ќе го испитував.Што мислат во одредена ситуација,какви се нивните подсвесни размисливања и како изгледаш во нивните очи во одредени ситуации..ова би било главното(а може и уште некој други работи да пробам )
Ќе бев спортист (по можност ракометар) Ќе одев во теретана и ќе имав многу мускулчиња Немаше да бидам кретен и да ги зафркавам добрите девојки Ќе им давав лажна надеж на тие ороспиите, а после ќе му кажев убо дека не ми требат такви
Да бев машко би се набилдал едно убаво.Не би се понашал ко идиот со девојките и не би си ја покачувал цената ако некоја ми признала дека ме свиѓа.Би бил кошаркар или фудбалер.
Освен физички, не би се променила многу. Јас и така сум делумно машко. Правам се што прават тие: играм игри по цел ден, употребувам вулгарни зборови и многу повеќе го сакам машкото друштво. Така да, би била среќна да сум машко. Прво би набила мускули (грбни и стомачни најмногу ), не оти ги немам и сега, но многу помалку. После ќе му ја мислам..
Јас ќе ти кажам што имаат внатре во главата... Конец... И кога ќе го пресечеш конецот- ќе му паднат ушите Спојлер Се извинувам за офф топик, и се разбира, не сакам да навредам никого само една мала шала Инаку јас, кога би била машко би се соблекла( соблекол ) и би рипала да видам какво е чувството да ти се павта нешто меѓу нозе А и се разбира, ќе бидам најголем фраер- ќе знам точно што сакаат женските - сите има да ги испо*бам.