Да можам да бидам машко би пробала како го доживуваат сексот И би гледала што повеќе да ги напраам будали.
Скраја да е ниту еден маж не знае што значи да си жена па од нас жените имали нешто поубаво умееме да простуваме искрено да сакаме не сме мамини мази ма прекрасно е да си жена....хахаха....зарем не сум во право?!
Би мочала насекаде, сакам да видам како е да мочаш стоејки. Секс не ме интересира, I don't need a dick to fuck girls. A можеби би пробала секс со машко (јас како маж) да видам како е.
Мислам дека е поубаво да си машко. Нема проблеми, нема комплекси (убава сум, дебела сум, ваква сум таква сум) нема оговарања, шмизлање, само прави што сакаш и без гајле
И машките трошат пари за машка козметика кој што доколку е квалитетна е исто така скапа ,се разбира доколку сакаат да бидат убави
Поубаво е да си машко?? ЈАс сепак обратното го мислам,поубаво е да си женско и покрај сите наши глупости и проблеми.
Па да бев машко би отишла у машко друштво да видам што муабет се праи за нас женските и какви се оговарања има...хихи..секако и би пробала секс со повеќе девојки..
Ке ја е*ев и ке ја мував секоја втора.. без никој потоа ништо да речи а да го направам јас тоа како женско одма курва...
Па пошто уште сум мала за секс, ова она... да бев машко прво би видела какви се мисли им се вртат во глава и какви девојчиња им се свиѓаат, што зборуваат за нас ( девојчињата) би направила некоја глупост итн....
Да бев машко ќе ја легнев секоја 2ра Спојлер (ако е убава) да бев машко немаше да знам дека сум била женско и тие муабети ќе ми беа познати и немаше д се препознвам во ова
... Немаше да се замарам секој втор ден со глупости, немаше да мислам за влакненцата кои ми излегле на нозете, немаше да се замарам дека лакот ми се размачкал, ќе си уживав.
Да бев машко..Ќе си набавував стриптизерки секоа за по 1 ноЌ. Ќе бев стабилен и ќе им се пуштав на најубавите женски. Немаше да се замарам за низ дома што како е , дали е суредено или не.. едноствно ќе си уживав !