и јас викав така се додека еден ден не влегов кај еден другар дома, каде што живееше сам и се засрамив ради што беше 472056023457413 пати почисто и посредено од кај мене да не сум офф топик другарка ми ќе ја земев за жена
Ќе ги заебавав глупите курви... Ќе си уживав со другарите.. Ќе се пијанчев,ќе пушев, ќе ја бркав секоја прва ...немаше да се грижам за мојата линија,за мојата облека... ....Ќе бев bad boy..Ама ако ја најдев вистинската ќе и бев верен,ќе ја сакав,почитував,ќе направев се за да ја задоволам и нема да и дозволам да пушти солза за мене ...Интересно машко би била...
Дефинитивно ќе имав долга коса.Ќе бев bad boy.Ќе имав друштво од повеќе рокери/металци.Пиво,дисторзија,тапани,женски... xD
Како машко се замислувам убав, набилдан, спортски тип, со карактер, ке ги провоцирам сите женски, особено оние лесните, ку*вите и спонзорушите, за на крај да им скршам филм и дадам среден прст бидејки ке си имам и ке ме има една убава женска, која ке има се што ми треба ( убавина, добрина, љубов разбирање), доволно за да ми остане вниманието кај неа и да не ми требаат други. Би ја шетал, би ја изненадувал, би и купувал а сите останати можат да плакнат очи и на мене и на неа
Ма им завидувам понекогаш!!! За мноогу работи блазе си им, ама ај да не бидам офф, да кажам. Да бев машко, ке бев спортски тип, редовно ке одев во теретана, ке ги зафркнував девојките, ке ги смотав и после чао пријатно , би била од оние злобните момчиња или како што SweetChild кажа , bad boy aма ете не сум машко
ќе живеев лудо,но немаше да се пијанчам и пушам дека ќе си бев спортист,кошаркар,како и сега што сум кошаркарка,ќе трчав по девојки,ќе ги вртев како сакам додека не ја најдам таа паметната... и најважното,би се удрила сама себе по јајцата,да видам дали стварно толку боли. извинете вака,ама искрена сум
да бев машко немаше да излезам од теретана и ќе имав 'six pack' и вака во лето ќе си се шетав без блуза , ќе свирев гитара и сите женски би трчале по мене, и најважното немаше да се грижам кога ќе добијам Спојлер и немаше да ја изневерам мојата сакана
Да бев машко, би 'бил' некој набилдан типац Кошаркар или фудбалер. Женскар. A ако ја најдев вистинската, како што реле Alesii, ќе и бев верен и ќе направев се за да биде среќна. Ќе се пијанчев и ќе се забавував се до утрото. Ајт, доста филмови
Да бев машко ќе бев имав малку мускули и плочки, ќе тренирав фудбал или кошарка-бидејќи знам дека женските сакаат спортисти. Немаше да одам од крајност во крајност, и би била со една девојка, да ја сакам и исполнувам се што сака, да бидем Горд што ја имам! Не би се дрогирала никогаш и би сакала да сум висока минимум 1.85 Спојлер се испомешав до родовиве, машки-женски
Браво бе! Кај шо ве читам,сите ќе ги вртеле женските Е алал да ви е.После да не се жалите од машките. САмо kitty.lover моногамна. Прекрасно мислење Значи можело и да се грижиш за една и да бидиш горд на неа (кога би биле машки) Јас само ради тоа што немаше да се нервирам толку,немаше да имам менструација и немаше да се депилирам ,сакам да бев машко.Ама јас пак ќе бев иста ко сега по карактер и немаше да ги вртам женските.Исто,ќе си имав некоја што ќе ја ценев и ќе се трудев,како што го правам тоа и сега. Како и да е.
А јас кога би била машко, би бил најголем романтичар и би направил се за мојата девојка да се чувствува најсакана и најсреќна.Штета што во денешно време машките не посветуваат доволно внимание на тоа!!!
Да бев машко сигурно ќе бев како и сите други машки затоа не би знаел како е да се биде во женска кожа но верувам дека ќе сум била спортист..