Девојки пазете што пишите оти овде машките читаат и го прават истото што вие би го правеле да сте на нивно место, па после не кукајте Да бев машко ке бев фин и воспитан, џентлмен со девојките... ке знаев како да ги освојам оние кои вредат а не да трчам по курви и ороспивчиња... ќе си бев дете на место (секогаш излезен со топ екипа, ке пиев алкохол ама не да припаѓам по улици)
Па и не е баш така како ние мислиме. Не се сите мАЖи фраери и еба*и, со јаки коли, набилдани дрр..дрр..дрр... Единствено што ми се свиѓа кај мажите е работата со мочањето, инаку фала му на Господ што сум женско затоа што сакам да се дотерувам, да одам на шопинг, да носам ШТИКЛИИ и секако чувството кое мажите никогаш нема да го осетат...ДА СЕ БИДЕ МАЈКА!
јас да бев машко ќе се облекував како педер ххх не ми е првпат да го велам ова... не шала на страна ептен убаво ќе се облекував какви убави работи гледам во бутициве а машкиве наши тенџериња само во сиво црно и кафеаво ! Ќе вртев женски многу Ќе бев метросексуалец и шмекер невиден опопопо ајде да се рабудам додека не направам некоја беља