Ах леле , срциња тие убави ) Шо вели слаткар .. Сите би ве е*ел ама немам време... Е ај сега вие објаснете ми го мене ова вашево мислење од типот -БИ ГИ СМУВАЛ СИТЕ ДРУГАРКИ -БИ ГИ Е*ЕЛ СИТЕ -Ќе бев ладно, недопирливо, горделиво, вообразено момче -да бев машко ке бев голем женкар Да бев машко ќе бев цел живот жиголо И да не продолжувам зашто нема да има место надоле за текст И како сега да ве сватиме бе девоки? Како да ви помогниме ? . Човек ако прај вака не ви чини , одма ваков е таков е .. женкар , педер , сењак, ваков онаков... Е ај сега ... еве да бевте и самите гледате што ке правевте ... природно си е то , затоа немој да се лутите кога ке НАЕ*ЕТЕ на некој ваков КИС4Е
А они можат така а ние не,ете ти двоен морал,сега да вратам јас да бев женско на сите би дала да се знае која е the best во кревет,абе прва ороспија би била.
да бев машко немаше да дозволам девојката /жената да пролее солзи заради мене. Како што најчесто прават денешниве мажи ги повредуваат својте девојки и најчесто ги расплакуваат и потоа бараат да им простиме.
Да бев машко.... Ќе одев во теретана, ќе имав мускули, ќе возев скејтборд и ролери, ќе сакав само едно женско и ќе ја разгалував, ќе вирев гитара и ќе слушав рап, ќе ги бранев женските, ќе делев комплименти, немаше да се депелирам ќе бев и бед бој и романтичен во исто време и ќе играв кошаркааа, ќе се забавував и ќе се зафркавав на сметка на другарите (онака)...
да бев машко ќе возев бесна кола ултра модерен мушкарац ќе бркав женски (да бидам пашааааа и не се плашам дал една ќе ме оставии ) и кога ќе ми здосадеше ќе се борев за вниманието на една ама вредна хихии
да бев машко, ќе ми беше полесно бидејќи со оглед на тоа што и однесувањево понекогаш(не понекогаш,туку често)ми е како на машко, се ќе се совпаѓаше....едноставно,мислам дека на машките им е полесно отколку на женските,така да,ако бев машко мислам дека ќе имав поубав и полесен живот...
Да бев машко ќе бев: -Самоуверен типац,ќе возев јака кола,ќе имав топ стајлинг. Мислам ќе ми беше полесно во се.Ќе кажував што сакам јасно и гласно и немаше да се плашам од одбивање.Најважно нешто е ќе си најдев фина,културна,модерна и учена девојка,немаше да ја изневерувам.Но,штета не сум машко.
Да бев машко.. ќе знаев точно да ги проценам девојките, и нормално ќе знаев отпрва кои се ,,лесни,, фаци во училиштето, и Спојлер ц*****е излезени надвор еве пример, на физичко истегани со кренато деколте намерно градникот постегнат и вака реагираат: професорееее, дојдете да видите дали ги правам стомачните правилно, а овој над нив ц ц ц.,.. а таквите примерни девојки не постојат за машките. Се прашувам дали има некој што уште ги сака примерните и дали воопшто ги забележува ? Прашање на кое нема одговор