Би облекла широки тренерки без гаќи да знам дали го осеќаат пенисот додека трчаат хахахахахахаххахахахахахахахаха
Ќе немаше да се ебавам со косата, фарбите и се упм.. Ќе стоев додека извршував потреби. Ќе немаше да крварам. Ќе бев послободна. Ќе бев повисока и се упм ја мразам темава....
Би отишла во сала и ќе трчам и ќе игам фидбал кошарка со кој и да е,навечер ќе си идам во 2..А да бев поголема(и плус машко) ќе пробав и нешто друго..
Е да ми је мушки мозак па да мало одморим Да сум машко на еден ден, најмногу ќе ме интересира тоа како размислуваат, какво е чувството да се има тоа меѓу нозе И не знам што друго.
Прво одма секс ќе пробам дефинитивно, сакам да знам каково е чувството да доживеам ерекција Друго се што сакам и сега ко женско тоа си го правам Не знам, не ми паднало нешто друго на памет што би правела... Или може ќе свиркам по јаки женски и ќе им фрлам убави комплименти И ќе му се радувам на тоа меѓу нозе дефинитивно...
Ќе имав само една и ќе ја сакав вистински,без да ја лажам,зошто сега овие машки(не сите)со чуствата к*р ташак си играт,НЕДОРАСНАТИ. !!!!!!!!!!!!!