Да бев машκо сега Цρвената Ρеκа немаше да се излее од κоρитото и да поплави се` наоκолу. Таκа еден малечоκ пρимеρ- сκоρо неважен.
превод: охриганец шо не ќаруе оние шо пробуваат да го напраат тоа саканата потајно ке се гледаше со млекарот и у третата сезона ке дознаеше дека си и чичко...тада да да дам и ке мразеше странци...освен ако не се претвориш у тие шо глумат социјална прифатливост со надеж дека ке добијат љубов и другари/другарки
Da bev masko ke bev najubav fraer, neodoliv i ke setav niz gradot samo edna devojka, ke ja sakav najmnogu, iskreno, ke ja cuvav kako princeza, ke ja pazam i ke sum zastitnicki nastroen kon nea, ke ja pocituvam i ke bide vistinska dama pokraj mene...pa neka puknat orospiite sto nema da gi reckam a ne da gi e... toa e mangup ke bidam nema da go davam i butam kaj sekoja pacavra
Сум размислувала и претходно за оваа тема. Епааа... Прво, никако немаше да бидам од оние што се пуштаат на се што носи фустан и сакаат да поминат што повеќе од нив. Второ, ќе ги заштитував женските секогаш. Трето, ќе свирев на гитара и ќе им пеев песни на девојките. Четврто, кога би бил во врска би ја изненадувал девојката ѕвонејќи и на телефон со зборовите ,,Излези, пред зграда/куќа сум'' чекајќи ја со чоколада. Петто, за жената моја, секое утро кога би станал пред неа не би ја разбудил, само би ја бакнал и би оставил еден цвет на креветот покрај неа, да се насмее штом се пробуди. Шесто, би ја бакнувал секогаш кога ќе влезам дома, кога ќе излезам или кога само поминуваме еден покрај друг работејќи ја секој својата работа. Засега тоа е на листата.
- Никогаш не би одел со секакви, туку ќе си најдам некоја која што ќе ја сакам. - Ќе ја чувам, ќе ја сакам, ќе ја заштитувам. - Би ја изненадувал со подароци иако нема да има никаков повод, ќе направам или ќе го купам подарокот. - Ќе и се јавам и ќе и кажам ти се јавив да ти го слушнам гласот и да ти кажам дека те многу сакам. - Би и пишувал романтични текстови. - Кога ќе ја запросам ќе ја изненадам толку многу што никогаш тој ден нема да го заборави. - Би и помагал околу домашните работи, би се научил да готвам некогаш да ја изненадам со некој специјалитет. - Би и помагал околу децата.
Кога бев мала многу повеќе сакав да бидам машко. Да бев машко ќе бев спортски тип ќе тренирав, ќе бев многу романтичен, ќе сакав само една девојка ,за мене најубавата и секој ден ќе и го повторував тоа, ќе и правев изненадувања и романтични ручеци вечери и све што сакам а немам
Да бев машко НЕ би се пуштал на девојки со следниве зборови: -како може толку убава да нема дечко -кукло -лепотице -маче -срце -знаеш што имам јас?(кола....) -зошто сама кукле? ......