Да бев машко, сега ќе отидев и ќе натепав едно дете... Мислам не е баш дете, дечко е, ама многу ме нервира
Сите велите дека да сте еден ден машко, би кршеле срца и би тепале некој. Па нели вие мразите што машките се такви себични и „сите исти“ Инаку, да бев машко ќе ми беше ќеф што можам да мочам кај сакам (се извинувам за зборов, ама губи од смисла ако не е вака )
би била недодолива, кул, стлно во трењерки пума, патикики пума, спуштени фармерки бокрерки бесни, намирисана, мислам дела би ме сакале сите жени
Добро ми е како женско но да бев машко сигурно ќе биди дека со женските ќе се однесувам како што им прилега т.е. ќе ги почитувам и сакам,ако имам девојка таа ќе ми биди единствена и ќе правам да се чувствува најубаво со мене.
Еве песна во чест на темава http://www.youtube.com/watch?v=m6yD5p-e ... re=related инаку јас да бев машко веднаш ке направев операција да си бидам женско
Да бев машко ќе бев TEЖOK РОКЕР !!! ќе носев кожни пантолони и ќе имав чопер, ќе имав рокеза голема со црвено на крајот и ќе носев алишта со многу патенти... Значи рокер ќе бев и по карактер тие се многу луди забавни и романтични...Имаше цела Битола да трча по мене
Да бев машко ќе бев нај јакиот фраер,ќе ја имав нај јакта кола и нај јакта женска до мене... пфффффффффффф
И јас и јас и јас !! Ќе се издувам до мојата 19та(пиење, секс, фудбал, playstation, доаѓање дома касно) И после ќе си фатам една мила и добра девојка, ќе се заљубам и ќе ја чувам најдобро што знам и умеам.
би бил педер или пријател со девојчиња или некој бубалица. Искрено не би сакала никогаш да сум Машко. Тие никогаш нема да сватат многу работи.. Никогаш нема да го запознаат женскиот свет кој е најдобра животна лекција.
да ама откога го запозна женскиот свет и добро знаеш што и како може да се добие пример - женска но што ако не знаеш како тоа функционира..
Кога би била машко, би ги направила следниве работи: прво ќе ги викнам другарите дома и суптилно ќе ги изнапрашам се што мислат за женските, какви женски им се допаѓаат, што не им се допаѓа кај женските ит.н. Би се изнабилдала, би им ја кренала самодовербата на неколку женски без СЕКС, а после би си нашла (или нашол ) некоја пристојна жена за девојка. Да бев маж ќе се интересирав малку повеќе за жената и ќе бев малку понесурова, нема да залажував девојки и т.н .
Ух како што сум ненаситна, би ги лажел сите девојки (нормално за секс) а потоа некаде кај 26-27 ќе си најдев малда добра цура за жена