Ее да бев машко ќе смирев живци, ќе му дадев на мозоков еден sleepover на пасење ќее ја имав најстреќната жена на светот нормално јас би ја направиЛ така хаха ии то.
Што знам...јас мислам дека не е ни малце така Како машко ти кажувам дека има замарање и кај нас Бев со многу долга коса (како за женско долга) па требаше да му ја мислам и за неа...не бива така, па ајде на шишање, доста беше долга
прво ќе видам како мочаат хаха па посе ќе испробам и некои други работи што женските не ги можат и на крај ќе се однесувам како што мислам јас дека треба да се однесува едно машко
Ќе бев најголем швалер ахаххахаха се шалам . Ако е само за еден ден , ќе легнев некоја а ако е за подолго , ќе си фатев девојка што ја сакам и ќе ја усреќев затоа што сега како девојка , знам колку девојките сакаат добар дечко во кој имаат доверба .
Ќе се забавував со другарите, ќе пиев пиво, ќе бев најголем фраер во градот, сите женски да ме сакаат бидејќи знам што сакаат тие,но сепак јас ќе сакав некоја која вистински е добра и заслужува.
Многу сакам да сум машко.. и често на другарките и другарите им пеам „Ех да сум машко..“ А иначе да сум машко би уживала во животов.. би имала кола, би шетала насекаде, би доаѓала дома до многу касно, никогаш би немала женска, со сите би флертувала, би се заебавала.. и ммнооогу мнооогу други работи што немошам сега да ги направам
...ќе бев голем женкар, ќе пиев колку можам и не можам, ќе играв фудбал, ќе шетав дури зора да дојде, ќе имав еден куп другари со кое ќе го делев и последното пиво, и секогаш една женска која ме сака, знаете за секој случај ако ме откачат... не би размуслувал за ништо пола ден ќе го минував во теретана ако имав сестра ЗНАМ дека секој дечко би добивал (па нека се мисли каков ќе е ) би ми било главна преокупација и ќе си имав подолга косичка со шишки И ај доста е, дан се помашкуданчам (смајлиштосесмее посто веќе не можам да ставам, стигнав до макс )
ехх само да бев машко.. Ќе ги истепав сите..(се шалам нормално ) Едноставно ќе уживав во животов како што секоја жена би посакала!!
Помалку ќе се замарав, мозокот ќе ми беше пуштен на пасење, ќе играв фудбал со другарите и ќе пиев пиво, ќе менував женски, ќе се враќав дома кога ќе посакам и ќе уживав во животот.
http://www.youtube.com/watch?v=3WkXPPLiZOY If I were a boy....I think I could understand, How it feels to love a girl...I swear I'd be a better man!!!! I'd listen to her, Cause I know how it hurts... When you lose the one you wanted ...Cause he's taking you for granted And everything you had got destroyed.....