ima bebinja da im napraam na site sto me nerviraat haha [mod-kirilica:3rylmuqa][/mod-kirilica:3rylmuqa]
Да бев машко... Ќе бев јако фраериште, сигурно ќе играв фудбал. Би бил секогаш среден, дотеран, абе сите девојки би лудувале.
Да бев машко, горд син на татко свој, немаше на другарите потрчко да им бидам. И немаше да им дозволам кога сум со неа да ми се смеат. Другарите би сфатиле дека ја љубам.. барем така мислам. Да бев машко, немаше да очекувам таа да биде моја поддршка, моја мајка, другарка, партнерка за во кревет, љубовница, чистачка, бришач на солзи, лек за болка, истерувач на ѓаволи и борец против стравови. Едноставно ќе ја сакав... и ќе и го покажев тоа... Таа ќе беше борец, а не плачка моја... Да бев машко, ќе знаев што таа мисли и кога молчи. Ќе знаев дека мисли каде бев вчера, и зошто не и се јавив денес, од каде е карминот на кошулата, и кој е тој непознат број, ќе знаев дека мојот поглед кон други ја плаши. Ќе знаев дека кога плаче, не сака да ја сожалувам, сака да сфатам дека ја боли, можеби како мене кога ќе изгубат Милан. Секоја солза е премолчен збор, навреда моја... А во моите очи беше секогаш таа крива. Да бев машко, немаше да и речам ,,не ме замарај!“ ниту пак ќе и кажев ТЕ САКАМ ако не го мислев тоа. Верувајте ми, да бев машко, ќе знаев како да ја сакам. И таа ќе беше се што ми треба. Да бев машко, ќе знаев дека девојките не се луди, само бараат некој што ги сака. Па и мажите бараат нежност и љубов, зар не? Само не го признаваат тоа.. Немаше да се плашам да плачам пред неа, па ако сакаат другите нека ме викаат педер. Многу ми е гајле, па што знаат тие. Ех,кога само би била машко, би била среќна таа што ќе ме има... Би ви докажала на сите дека грешите, кога вие ќе останете сами, а тајната за среќата на мојата сакана и јас... вечно од вас ќе ја кријам...
Па би била раат со паметот (добро тоа доаѓа заедно со фактот дека би била машко)....и би ги е*нала сите кучки што јако ме повредиле и би ги научила нашиве мажулиња како да бидат мажи!
Да бев машко ке ги поштовав и ценев девојките. Ќе ги сакав и ќе им верував. Немаше да ги повредувам за глупости и заради обични каприци. Да бев машко без срам насекаде ке и покажував на девојката дека ја сакам најмногу на свет! Да бев машко никогаш немаше да ја изневерам девојката. Да бев машко, немаше да ја навредам само за да испаднам ’’фраер“ во друштвото. Таа ќе ми беше поважна од фудбалот и кантерот. Ќе имав најубав стил на облекување, и ке ме сакаја многу девојки а Јас само мојата... Eх да бев машко...
If I were a boy even just for a day би правела се што прават машките ама баш се таа слобода пто ја имаат тие ја нема никаде а доколку ние би биле такви нормално нели сме курви И и доколку во тој период кога ќе бидам машко имаш девојка би де е*бел ама пред твои очи хахахах имам многу повеќе идеи само што..тоа е жени си остануваме
Да бев машко како прво немаше да се депилирам, чупкам, шминкам, правење фризури...и многу работи кои напињат. За излегување нема да трошам време што да облечам. Ќе бев шизик. Нај јаките пи*ки ке ги е*ев. Ќе уринирам стоечки да видам како е. Ќе...... Ама да бев.
Да не го пишам истото, ќе кажам само дека се сложувам со мислењето на Каролина (3-4 мислења над моево)