Па веројатно ќе ме болеше половиот орган за се. Се надевам дека ако сум била машко немало да бидам рак во хороскоп, тешко на машкото што ќе има ,,ракчести,, емоции во себе.
Да бев машко..... ќе мочав во секое чоше од улиците нема да се стегам до дома би бил ракометар, ќе ги е*** сите што се праат '''светици демек не сакаат''
За инает немаше да ги е**м тие малите напичени курвичиња , Ке се однесував како јас да сум го створиЛ светот и како да е само мој Ќе немаше да имам мака со бубрезите од трпење за по мала потреба Ќе спортував ,обавезно ,боречки вештини Ќе работев како платен убиец... Никогаш немаше да се оженам
хахаха имаше една песна од Сека Алексич и така нешто беше.... eh da sam musko zbog mene bi radele kafane, sve do zore rane, zene bi dolazile sami.... баш така
Да бев машко хмм и јас би пробала тоа со сексот и исто ме интересира дали ги боли толку многу кога ќе ги удрат долу хаха
уф колку само сакам да сум машко барем на една недела...ќе бидам директно машко веднаш ќе преминувам на главното а не како некои да се мислат 100 саати дали да превземат нешто или не,ќе го испробам сексот како машко кај стигнам и со кого стигнам Ќе се пијанчам и ќе се прибирам кога сакам и ќе правам се што ќе ми падне на ум
Да бев машко ќе ги силував сите нови гласови шо се на Кога лисјата паѓаат (е богами сеа стварно паднаа) !!!!!!!
Ехх да бев машко ќе направев многу нешта би го испробала сексот xd ќе ја има секоја шо ќе ја посакам xd и многу други нешта !
Да бев машко.. барем за кратко.. 1.Не би се грижела за некоја брчка на лицето (јас имам од смеење две на образите хаха) 2. Ќе се бањав пократко, и немаше да ги правам сите ритуали пред и после бањање. 3. Би било добро, бидејќи би ја намалила сметката за телефон. 4. Секс колку ти душа сака, без етикетирање, и немаше да имам страв од болести,несакана бременост и клукање апчиња за контрацепција, кондомчето со мене и толку. Плус, оргазам ќе доживеам. 5. Нема да се гледам во огледало, и да викам, "леле колку сум дебела, ова не ми се свиѓа, она не ми се свиѓа.. Па би можела да ослабам малце.. од утре на диета..." туку ќе викав "Kаков фраер сум денес, топ сум". 6. Немаше да се обидам да ги разберам жените, и така сме неразбрани. (ова искрено) 7. Немаше да гледам серии, ќе шетав повеќе. 8. Немаше да одам на депилација, само ќе се бричев. 9. Ке јадев хамбургер од седмица без да ми е срам 10. И најголемата предност, ќе носев патики, патики и само патики... И ако можам некогаш барем за период да бидам маж, нека бидам во време на ПМС, ужасно го поднесувам, па да се поштедам!
Да бев машко ќе бев искрена со својата љубов(спрема некоја девојка) и немаше ни да погледнувам друга.
Ќе се заљубев во Розич,ќе ја третирав како принцеза,таа ќе го имаше дечкото од соништата а,јас девојката од соништата...Ќе бевме среќни до крајот на животот