Уште една млада личност на која и треба нашата помош. Ве замолувам, да донираме и да помогнеме колку што можеме.
Драги пријатели! Да бидеме хумани и да му помогнеме на нашиот братучед, внук, другар, пријател, познаник, сограѓанин... Зикерче Флиперче кој боледува од многу редок вид на канцер со ДОНИРАЊЕ на ТЕЛЕФОНСКИОТ БРОЈ 143468 A1. Средствта се наменети за негово лекувње во Турција СИТЕ ЗА ДЕЈАН❤ ДОНИРАВ ЈАС ДОНИРАЈТЕ И ВИЕ! *Објавата е јавна па истата можете да ја споделувате и со вашите пријатели
Poštovana familijo i prijatelji,ovo je moj rodjak iz Makedonije Angel Avramovski na koga je pala ljuljaska teška 110 kg,nakon cega je bio 2 nedelje u komi.Ima prelom jagodica,vilica mu je bila skroz smrskana,slomljenu bradu i nos,i jos dosta povreda po telu.Njegova majka Hristina Avramoska moli za pomoć jer nije u mogucnosti da plati dalji tok lečenja i operacije koje ga očekuju.Svi koji možete da izdvojite nešto novca da bismo mu pomogli broj žiro racuna za NLB banku AD Skopje je 210-7000006554-68 na ime Angel Avramovski i deviznog računa MK07200002376975292 Hristina Avramovska ili se obratite njoj putem facebooka.Hvala puno ❤️
Искрено се надевав дека ке се среди све,ти си победник за мене другар,ке фалиш многу.Лесно небо,патувај безгрижно на небото.Почивај во мир
@SummerGirl последно кога го исконтактирав рече дека имале собрано средства... Али претежок период им дојде плус со куќата не знам последно што стана Нека почива во мир
@*Amethyst* искрено...се изненадив. Пред некое време прочитав дека е подобар. Нека му е лесна земјата.
Собрани беа парите,по 2 пат се врати во Турција,беше добар и наеднаш се влошила ситуацијата и ноќеска почина
Знам дека требаше да оди во Турција по втор пат. Со оглед на тоа што одамна не прочитав нешто за него, мислев дека се излечил.