Она грбо на битолски го кажа, ние Т не си го изваваме од зборот Уште малце ти требит, ама ќе се ишлифоваш.
Ам, се потрудив! То е битно, нели? И јас се трудам, не само другине онде горе шо се пикет по институции
Ја че видам некој автобус ак можам да организирам и кој сакат со нас ајде. Ма и пиперки че јада само овде да ме немат. Мерлин и ја сака да избија некој три- четворица до шес - седум души ! Че ми поможите?
И јас идам. Ак се тепате убо и јас ќе мавам! Само нека врвит ова времево. Овде не се сејт појќе, така да си знајте. Ми жежит на глата, ми жежит под нозе.. доста ми е И манџојна ми напрајле. Ах појќе за мене немат живот во животов, без пиперки ништо не прајме.
Да идеш, да маваш и манџи да ни прајш. Е сега вистина ја пиперки не јада, ама ак јајте сите че проба и ја да јада. И така че прајме цел пат. Оди, мавај, прај манџи, јади, бегај... Убо а?
Јас да си зборвам на Охридскиов со Т накрај на пример шо прајТ брат ти? а морррр шо се скревааш..... итн. итн.
Estelle аман не потсеќи за благо.. :/ право чинам тресам се.. Как баш забравих да си купам едно чоколадо. :/ Завеана сам на цело.
Значи ај ке кажам неш на струмички.....до саа се спремаах ке оом малко со другарките низ градо да се прошетаме оти знаате дома чиста досада...ќе викнеме некои другаре со матоорто брм брм некој круг до некоо си селце блиско и после ак сакат одеме у селект ќе му га дрмнеме по некоо пијал'ченце и мрш дома да не нема оти може да заладе а нии голи газици уш малко и е*ааме си мајката...хмм е другарчина толко од мене а'кло не ми дава уш неш да измисљам...
А па овие источниве све во шифри ни зборвет. Да не мојт чоек да ги разберит. Мисљам не љутете се, ја само онака си кажав. И знајте шо? Знам дек не знајте. Ми рече: „Здраво!“. Па шо ак му е другар. Ич не ми е гајле. Другар за другар, ја за него.