Еми тако ти е това. Ти си тураш чашка под машинчето, и тоа си тече сладолед. И си ставаш лажица и готова ствар.
Јас се облеков, одам да си купам најозбилно... Лошо е ко че се пристрвам лошо е ... Кај че најдам, че најдам негде. Ај чао, отидов јас по сладолед. Од чоколадо мх мх мх Нејчам на турајне јас малце ми е. Голем од 2 кила сакам
Денес сум стана’ла у 4 на ручек, и па ми се спие. Ај ја ојддо, и на сестра ми и сметало то што много сум типкала со тастетурта. Али спаркс, ја ќе прочита утре дали си купила стварно сладолед.. Ај, ај..
Жени, имаме сериозен проблем. Мерлин наша уш од сабајле го пуштила умот. Не на пасење, тук по Дрим. Ај шо нејчит на плажа убо. Ама сакат Бардовци да ја носиме. И викам трчај Мерлин дур не е избеган умон фати го. Таја мртва ладна: „Стара су ја, не можа да трча...“
Значи како го исфилова муабетов... абе струшка работа. Не реков дек не можа да трча, зш немам ни пробано А за умот реков кузнајт кј е фатен... дек беше голем, па голема беља мојт да напрајт ак се растурит
GarpovaV девојче ти дури кажа дека сакаш, сио сладолед вејче изеен, сварен и то другото напраен е Другпат со посовреме че си кажувате, да знам да ви чувам
Еј Лов абе ти пак над мене кај беше на одмор?? Сакам малце с‘нцето да не поздраве, не само ветар дува како ненормален