Гарпова, пак јас над тебе. Албанија бев на одмор, преееееееееубо си поминав. Таму времето беше многу убо, овде ич не ме бендисвит какво е грдо.
Абе оставете тија жеги, тива топло време, дојдете на ладовинка, на планина, да видите со е живот. Јас пред 2 дена се врнах од Скопје и сам се преродила, там не се дишеше.
За топло време незнам, ами ја си имам под прозоро една липа, шчо нон стоп ми дуват, за нишЧо не ја давам бе.
И убаф и да. Шо дан сакаш и ти вечер да пиеш кафе со нас? Дојди бе дојди, не веља не. Че ве запозна под еден услов. Да не ми го преземаш! Мој си е! Така да си знајш.
Па look ни е нова, бе. А не ни е нешо ногу спенифичен овај дијалекто нема ногу шо да се каже. Иначе ноогу се смеам коа некој стари ќе кажат наместо цемент-о, они викат ЧИМЕНТО хахах лудаци
Елте сите. Пијте шо че пијте, јајте шо че јајте, комшијана мене да ми го остајте. Убаф е бе, црн, згоден, многу е забеган, малце се губит ама немат гајле и плус демек металче е.
Љаљееееееее! Го имаш во френдој на фејсбук? Кажи ми иницијали и да го побарам. Не го земам, само да го видам!
Дечки ак се работе за металец.. Давајте линк да го видам. ) хахаха ..и не се секири нема да ти го преземам. ) Јас да ве пофаљам сношти се запознајах со едно дете.. абе очите ми останаа у него. :/ изнагушках го за сите пари. :geek: Жалното оно!! хахаха !! )