Ти мор вистина свириш на виолончело? И ак сакаш те мољам, не пиши во боја, тешко е за читање. Едит - видиш не сум била само јас
,,На ниво на цела Македонија, се предлага форуџиката да пишува со црно, бидејќи БОДЕ очи‘‘ (ова беше литературно напишано ) Овака е најдобро, нели? А Скопје шо е блиско до Охрид, блиско е Spoiler се шалам
Ја че бегам. Ак ме вијте негде со кошијана и вие да бегате. Ме нападнавте од сите страни. Не ви кажва нишо појче.
здравоо јас дека сум од ск само си ја читам темава и многу ми е интересна ми се наполни душичкава се изнасмеав.јас живеам одма до студентски дом и многу ми се интересни студентиве кога ги слушам по улица. а и морам да кажам охридскиот ми е омилен и баш сакам охридска снаа да бидам еден ден
Еј а да ве прашам?! Ак немаш фејсбук овде немојш да пишиш м? Ја немам зато прашвам, ак немојт да не пишам ич
ќе дојдам ќе дојдам само да не ме избркате дека сум скопјанка овие скопјанишчава ни пушчет муабети само да ни ја заебат сезонава а налето ко ќе дојдат езерово со лајца ќе го исркет хехехе смешки
Мојш зш да не мојш? Ти само пиши. Инаку ојдов ја. Кај комшијана дее. Таму. Ак ме барат некој речете му не су тука. Зафатена су. Има работа. Спија. Изм’мите нешо. Ај поздрав.
Оди де одии, бркај си работа! А за м'мење да не се секираш! Че речиме ова ојде на риби, некое рипче да фатит на пример де, си прајме муабет