Ја имам само ладно оружје, дома во фрижидерон си го чувам пиштолот... Ак вршит работа одма ви го давам па пукајте и за мене
Лелеееј. Ам ај ак не со среќа нек ти е. А да ми те прашам јас тебе нешо. Ти озбилно се знајш со блонд? Или ме мамиш?
Се зн'м мор, жими децана. А пак не знам и шо потреба да не ми вервиш?! Тимам некојпат изм’мено??? Кажи ма кажииииииии!!!
Мор Лов, таја озбилно се знајт со Блонд и те мамит за мажачката кој ќе фатит брачедо ајкула .. немат море во градон ваш.. нашиов пак ич м’ж мислиш ќе се најт да фати ајкула, што те гледам чудна
Ам ти не знајш мојт ил се прајш наудрена, ама ја не пливам грбно за да не се плашит народов на езеро шо идат дан имат ајкула И чим велиш немало м’ж ајкула да фатит, да се преорјентирам кун жени, м?
Какви жени мор скраја да е пу пу Не откажви се пак ти од м’живе. Ак немат м’ж за ајкулата, имат ајкула за м’жо. Ак тебе не те фатат, фати ги мор ти. И убо прајш да знајш со пливањево. Најарно в езероно да го фатиш . Ти ко шо не пливаш грбно, тој нема да знајт шо си и ко ќе го фатиш на среде езеро, кај ќе бега. И оп си фати ајкулата м’ж Нели гледаш брачедо дека сега жениве брќет м’жишта. Кој ќе ги чека да им дојди умот во то глаата м шо уба свадба за ајкула наша
Жабурочке ма, како нејќеш жаби!!! Аа срамотилци. Иначе, абе како толку бргу стигна до 1000 мислења?? Ај, ај честит нека ти е цвето, со алал па накај 5 000, и ако поправо од Хипица стигнеш до 10 000, не се чудите шалам се, де. Еее ти анџак 1 000, а до 10 000 има време ајде. Ај со здравје нека ви е лово
Абе елте со мене крапој че фачаме. Е вистина сега мојт и некој сом да се фатит ама него че го враштаме назад. Лов, Крапон браќа немат, за жал. Че најме некој друг вид. И Мерлин алал да ти е ак фатиш таков со ајкула.
Не зна точно, мисла не. Дек од Америка е... Ама ме имат мене. Блиски комши. Ак сакаш ел некој комшија да фатиме а?