Па мор, вие се тука пишите, идите и во други теми Овие не ви брои мислење. Јас то разбрав оној ден Дузи ко се радвеше за 500 мислења A, ја си пишам шо да праам. То ми е работа. Да пишам А, сега ќе си седам само тука, да не напрам ко шо велиш ногу мислења, пак и овој цвет да ми го земат да ми дат друг, ак сакаш да ти го дам.. дај мене зеленото, појќе сакам зелена боја
Абе мене ми се супер овие теми, ама да ти кажам право некако поубаво ми е шо не ми се бројат мислењата тука Онака па без веза ќе ми биде, за во овие теми да се бројат. Ако ти пишувај мислења, зашо да не Па форумов е да се пишуваат мислења А јас те поздравив прееска, виде? А за цвеќето, мене сите ми се убави бои, така освежувачки, а ова жолтото ептен ти стои, па само зелено ли А ако толку го сакаш зеленото еве ти едно од мене
Сега го видов поздравот ам јас зелена боја сакам појќе од другите бои, то ќе ти велев. А, кој колку мислења има и какво цвеќенце, важно ли е то? Мисљам не прај шо ти се прај, пиши кај ти се пиши, форум е да ти е убо. Јас се распишав и политика и проблемине и се Дај ми го Като мори дај ми го, на ти го ово жутово, мразам жута боја
Битно да се забавуваме кој повеќе има не е е важно, ама се навикнав на твојата зелена па затоа Ајде ајде теши се со моето и на Катакомба
Море љујџе, вие тука сте се распишале, а ја одамна немам ништо напишано... На дијалект де!! Тук и се пуљам на Жабана и се чудам: кога стигвит до жолто цвејче?! Сега имаше зелено!! Изгледа не ојт ич во вода, сувоземна жаба е и само на форумов седит!
Која вода мори Бела Анѓо в Скопјево ти мислиш езеро имаме. Немат Анѓо, немат в кадана дома само. Туку цвејчево модераториве ми го дадоја зш ногу не ја сакам бојата, пак и тие мене не ме ... Шо е со времево избудалено? Дан знајт некој?
Ја знам...расипано е ! Иначе дечки да доете кај нас имаме нов ресторан на рид е ставен. Само малце келнерите се побавни од полжав.
Шо че било ова само за крапој и акули да се зборвело ! Тук кажите шо че прајме со крлеживе бре? Слушав пред некој ден и на вести ги имаше
А мор лов лошо е од нив, тие ко ќе се закачет спас немат од нив, од крвта ти цицет! П.С. прајме муабет за оние женскине крлежи, шо се размножвет...!
Ау, ау ау.. Не спомви размножвење... Кај мене в соба имаше јајца од некој инсект. Не ѕид залепени. Ќе си приумрев.
Е зато ме нервират лето!! На сите страни инсекти, некој ларви, паразити! Да немојш надвор да посејш, едно кафе да испиеш! Одма осите, пчелите, мувите ти идет Spoiler како по лајно од сите страни нападвет!! фуј фуј фуј