Аа Хипи добредојде, добредојде. Ептен фалеше. ____________________________ БаРерино, ти шо праеш, како бизнисо
К’ј сте мор? Шо прајте? Кажите нешчо убо.. ногу не убо ми е ногу Крокодил Данди ќе се удај денеска и то, в езеро ќе се удај... добро што немат во Скопјево
Кај шо че ојте ојте ама во Прилеп на Пивофест да дојте . Инаку че ве гајџам со влечки лајнарки да знајте.
Леле Катерино Велика, аман немој, шо сакаш прај, со лајнарки не ме гаѓај! Моља ти се! Оу плиз донт! Spoiler знакчево е пореметено.
Арно ме потсети, имам дома едни кајсии. „Искате“ скапани? Или зељени? Spoiler Така иде тоа асоцијација-праска-кајсија.
Мори Елено чупе зелено на мајмун да гајџаш со банани а ,ти текнува дека јас то чекам ?! Има да ги соберам сите лајнарки од дедовци,баби прабаби ,жаби, фосили ,генерација снова и напајџам
Немој и мене да ме збериш и да маваш со мене Като Велика, ДОВАЈЏАМ и јас во Прилепон што лошо имаш видено од мене... нишчо! И праски кајсии, дајте кај жабурчево. Мi се јајт сега праски и кајсии
Море, какви пандуфли, какви ѕрѕ’лии, какви праски...Јас со пиво ќе ве маам. Епа, не лее пиво-фест? Сигурно ќе има пиво, така да не мора ништо да зиим од дома. Ем и на вас ќе ве избајнам, ќе ве опиим и после ќе си ооте дома.
Че ода после че поврајча по чошинана низ чаршијана . А за гајџањето и со праски ,кајсии и чушки френки гајџајте , јас то чекам и сокој и зимници се че си испонапрам а вие свирец
Eми ако се дупнит пивото? Гратис бањање. Еее бе, кој е ко’ нас. Некои се бањаат со кафица, а ние со пиво.