Ја само се заеб. Дон’т љутиш пљиз. Spoiler Еден од мојата населба вика ќе те тутам. (демек ќе те зезам)
Чути чоек не ме плаши не че излезам чунки многу страв ме фајча ко че ми се соберите сите од форумов ,кај че најдам бе толку влечки лајнарки , кај че бегам ,кај че се пикам? Шо че прам?! Ах шо си напрајф...
Наудрена, ненаудрена, та си сум. А и шо сум јас крива, вие прајте неповрзани муабети. Сеа читав, пак нишо не сфатив.
Абе како може ние да се разбираме, а ти да не не разбираш. Не не до тебе е миЉон посто! И па над мене а?
Слабо овоа лето Охрид ептен слабо. Па скапи сте ептен беее и после сакате некој да ви дојде , е нема...само јас завалијата ќе ви дојдам
Ми се ој Охрид. Ми се капи во езерото, како шо ми е жешко сеа уф... Охријџанки шо е ќерал ? Слушнав овде една Охријџанка го рече ама срам ми беше ја прашам
Спаркс, неам појма шо е то. А верви ме, не ти се идат Охрид, времево намуртено е некако, не ме бендисвит. Цук.
Ништо ич да не се знаело. Пу јаз’к. Ќерал ми ти е штала, ама за свињи... ак имам убо разбрано... значи е нешо такво, мислам за свињи, а можда и за сите такви домачи животини.
Мерлинке точно е ове што го кажа...Ќерал е штала ама за прасиња,ам ев ке нас Вевчани ќерал го рачунет ако чувет и теле, крава, коза
Шо ќе беше то ум во брачедана моја ајкула, се да се знаело Арно по филмовине ајкулине ги прает ногу умни. Да верват љугено во филмовите појќе, то ќе велев . И да гледате... и Мерлин да ја слушате