Еваааааа.... Ааааааааа... вие сте решили да превземете форумо, охридски да го направире, сите охридски да думаа... е не може јас не се давам!!!
Охридско-струшки! И едно прашање до Мерлинче златно, денеска дан беше Охрид дојдена? И едно прашање до стружанки, озбилно два дена немате вода?
Дете една работа. Со Чак На ориз и со Охријџанкиве на темава не се игра. Не ги гледаш држава се, че не нашиба нас од по страна. Седи си мирна и зборви си охритски оти чотеко не ти бега
Ме виде негде? Немаме вистина. Само кај мене во куќава имаше двата дена по малце, а на друго место нигде ни по толку Ама сеа скрос секна Нек се пустит, шампоните и в езеро
Амори, не те знам, ама дали си таја или не си... Мојш по ЛП да ми кажиш како се викаш, или првата буква на презимето, или фејсбук? Аку нејќиш не мораш. По желба е ова.
Алоу! Една стружанка денес беше Охрид и ми залича на тебе, по начинот на зборвење. Зато! Не за друго!
Ако те разбери нуб дека и велиш четотепа Тука е, че се подај од негде, можи нема интернет А знајте како викаат Прилепчани за пред 2 години? Оломнани Една другарка ме праша што значи и се пресмеа ко и кажав. Оломнани
Оломнани викаат и Охриѓани А нубон не е достапен на тел, ме нервира овде да ја мислам, можи не е во државата А кажи им како викаат Прилепчани на џемперче
Да мор, за цела Фемина ми се достапни иницијалите... Мршшшш мааааааааааа, сакаш да ме кодошиш овде, нечоек еден... На Ко ке дојдам ке те барам, да не се думаш. Иначе идам често, ама во незгодно време... кун 3-4 сабајле по бурек во она кј накрсџамјана
Кај шо спемнавте со збооројте прилепски: вистина за скутник викате преткурник??? Spoiler Сктуник ак не знајт некој шо е. е она шо го редите вие или мајка ви или бабави, шо зна ја кој ви готвит, ко че готвит напред за да не се извалкат!