Ако ви студи ФЕРМЕЛЕ да си облечите!!! Мори БелоАнгелке шо збор е овај зарезил. Првпат слушам. То шо би требало да биди преткурник ние ќептар го викаме. Ејј, останало тука ќ, шујчур и него не сме го прекрстиле со ч место со ќ Сеси че и го удриме чотеко на нубон ко че се подај, вака шо ја снемува и стресој шо ни прај
А ко ке бидам вистина Ох, сите ке се криете дома за да куртулите од грдосијата Не бев иначе, нема плата, нема Охрид
Јас сум била појќе од триес години во заблуда и јас оломнани мислев дек е . Мерлинке не ќе да е само бурек во прашање шо ми се шеташ ти низ градов во доцни иљ ситни часој, ама ај јас сум за да те прајме охридска неста, на то ми мирисат мене работава :geek: . И смо еднуш сум бидена на плажа ќе ме изеет рибине ко ќе влезам во вода плус да ти е срам нешо кратко да подоблечиш со ваков тен пу јз‘к за времево.
Не мор Теодорче, отко станав отпорна кун м’шкиов род, не сум ни за нив привлечна ич, така да бурекот је во прашање И ја за оломнани праев муабет
А дан сум била јас во заблуда за оломлани уствари? не бе не, вие сте Теодороооу и јас ги ранам рибине, пак морат да јадет, и тие се љуѓе, не? Пак и убо било викет за ноѕете, види - љуѓе плаќет за вака Spoiler Ај да ви напрам еден едит, ногу голема беше сликата преѓешна А за бурек еве јас ќе ве поштедам, ногу мрсен ми е Мене една пица кифла, ама од Виножито, нејќум откај Спасета.
Од бурек преку гла ми е пред две недели само то јадев. Сега пица почнав секој ден да јадам и сега и од то ми е преку гла . Чудо големо е шо не фрлив некое кило плус од денеска почвам поздраво да са хранам дека гледам мозолки по рацеве ми са напраја
Ак си ти отпорна кун нив то автоматски не значит дек се и тије отпорни кун тебе, ова сакала ти аљ не не се менвит. Тук дванајс километри јас бар смо за бурек не врвам и то појќе од еднуш ама ти си знајш најубо, . Ливинг мор уба рибине нек се јадет меѓусебе ко шо се јајме није љуѓево шо сеа и мене да ме јадет?! Нишо не ќе останит така од мене ко шо ми е трнато со љуѓево, а тм‘н си се здебелив тук убо шо имам резерви станав цел на многу јадачи смајлиајкула.
Јас да ти кажам намислив во шише пластично со тро лепче натре, да си нафаќам неколку плашичиња и дома в леѓен педикир да си прам
Ти вељам мор Мерлин и да не бараш ти ќе те најдет , тук ти да си го викниш обавезно утредента денски на кафе со колаче беспари пак зш во темница не се гледат баш убо дан те прелажит со бурекот, .
Се расприкажале тие. Бурек та бурек. Охрид та Охрид. Не мојте да ме видите, а ја кутра во трилема су... Плус вода уште немат. Че си го викна комшијана да се к’пиме заедно под фонтана и да ми ја решит трилемава. Чунки друго чаре немат.