Да зборуваме на дијалект

Discussion in 'Кафе-муабети' started by anastasija19, Feb 12, 2010.

1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Кој ти е мор комшија аман? Пуквачка е работава со тебе |( :wasntme: :P

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Еден убав вака ко за мене. Там’н. Тук шо прајме Мерлин вода немамее... Че си умра без вода. :(

3. Lov3

Lov3 Популарен член

Јас удирам печат за комшијата.
    Ама комшија има Катка, ауууу! :wasntme:

katakomba24 likes this.
  4. Theodora

Theodora Популарен член

Мерлинке не ме нервирај вака навечер тогаш сум најосетлива че се фрљала под возој шодае, |( .
    Јас од стално сакав да имат Охрид железничка за ко ќе врвет возој да си одам таму и да си се дерам ко ќе е најбучно ко на еден филм шо го глеав ко мала и ова ми е неостварена желба.
    Тук две работи да те прашам кучено как го научи да зборвит струшки пошо мачоров мој смо литературно разбират, :wasntme: ?!
    И според аватаров дан смена фарба да не речам имиџ иљ смо забуни прајш, :emo: ?

5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Амн бе цел ден не се уклучи и вие сте испишувале ехеее колку страни. :D

6. Lov3

Lov3 Популарен член

Па вредни сме ние, западни момичиња, пљук, пљук, пљук, да попљукам малце. :wasntme:

7. Marilyn-Monroe

Пред да го клам момичулево си имав три умни мајмуни, нишо не глеам, не чујам и не зборвам, ама мислеја феминкиве дек се мајтапам нешо, не им го сфаштае значењето и од срам пусти реков дај момичулево нек сејт, барев нек не глеат шо се дешават... м? :wasntme:
    Не му давам на кучено да читат, да не се учит да вервит од писанка новинарска, тук да глеат, да слушат па да судит. Убо му напрајв? ]:)

8. Lov3

Lov3 Популарен член

Мерлинкоууу! :drunk:

Јас ти го укопчав она со мајмунчичине, ама дан ме прает будала и си ќутев. :D

9. Theodora

Theodora Популарен член

Мерлин, јас ти ги бендисвев мајмуните шубај си беја си тргаја то шо си праеја, ;) .
    Тук шо е работава со водата кј вас не сум во тек тро малу појче од кучето сум информирана и за некој немири во Струга подслушнав недослушнав, :wasntme: тук да си прашам ко чоек шо имат ново Струга шо се дешават?
    Јас Охрид го гледам последно време смо птон од на работа до дома и така тој ме гледат мене градов јас него не баш и сум нервозна шо и времево не ми дават да фрљам тро тазе боја а ваква си се нејќум ич и така сама против светот. Тук ти со мене си аљ не и смоки со диносаурус најде?
    Шо чашитлама изнапрајф туф за срамота, :wasntme: .

10. vendiii

vendiii Популарен член

Првпат ја отворам темава чиниш го утнав сајтот гледам , а не ми се веруе едвај ве разбирам да не речам пола :D . Се откажувам ајт барем да ве поздравам :hai:

11. Marilyn-Monroe

Со тебе ам со кој? Жими децана! :!:
    Смоки диносауруски слабо некако :worried:

Иначе за водата... немаме два дена цел град, пукнала некоја цефка главна шо била за снабдвење сегде и пази сеа талентиве: копале 5-6 метра долу, ја нашле, го пуштиле багерот да кренит земјата и ја смачкале пустата цефка начисто. |(
    Инаку дома кј мене имаше и вчера и денес по малу, ама не доволно за да се замија, ама аку, покриено е момичулено, не мирисат :wasntme:

12. Theodora

Theodora Популарен член

Чим е момичето покријано немат гајле ја знајш онаја покријан гз никој не го пљукат, ;) :wasntme: .

Тук јас ќе ти пратев по Галеб аљ Класик од смоките ама смо со кечап имет кј шо купвам а тије ич не ми се убај а јас неубај на другарчиња работи не давам :!: , и така ојдоја диносаурусите в историјата пак |( .

Мене на работа чера ми снема струја еден талент со камион ја скина жицата дан се брачеди со тој со багерот, :?: ?

13. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Те ја па прв пат отварам ја оваа тема и интересна ми стана. Па текна ми тука да ви пишувам малку и од мојо дијалект. Ама ај мислам се шо да ви кажувам. Денеска беше и роѓенден на сестрата и доваѓаа ни ногу гости пуна куќа човеци имааме. На мене па ич не ми се седеше со ни и дојдо да читам по Фемина. Ај доста кажува ја. Да идам да затворам тоа џамо маа ме промаја ќе простинам :D

14. Lov3

Lov3 Популарен член

Теодорке, не ме нервирај, ќе ме натераш сеа да одам во продавницана и грабеж да извршам само за твојте смоки. Е ко ќе ги купам, одма ставам слика од нив. :D

15. Theodora

Theodora Популарен член

Ама со кикирики смо тије со Ти Рекс се најубајте :!: другине со кечапи и сирења не се баш по мој вкус, синкир макарони ќе јајме :wasntme: .

16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Љуѓе златни стварно немат диносауруси нигде, и јас ги барам појќе од еден месец, само патлиџаносауруси носет :|
    Јазк.

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Абе Охриѓанки да ми најдете смештај оти утепа ве !
    Ќе ви се скарам :!:

18. Lov3

Lov3 Популарен член

Сакаш апартманче? Еф кај другарка ми... :D

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

За без ИЧ ли ? Ако , може :D

20. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Во Струга да не се завртиш...смрдит-корнит од сите страни :rofl: леле шо ќе се прајт по клубојне викендов...то и вода ко имаше смрдеше - не пак сега ! :^) :lol: :lol: :lol: