Мерлинке не ме нервирај вака навечер тогаш сум најосетлива че се фрљала под возој шодае, . Јас од стално сакав да имат Охрид железничка за ко ќе врвет возој да си одам таму и да си се дерам ко ќе е најбучно ко на еден филм шо го глеав ко мала и ова ми е неостварена желба. Тук две работи да те прашам кучено как го научи да зборвит струшки пошо мачоров мој смо литературно разбират, ?! И според аватаров дан смена фарба да не речам имиџ иљ смо забуни прајш, ?
Пред да го клам момичулево си имав три умни мајмуни, нишо не глеам, не чујам и не зборвам, ама мислеја феминкиве дек се мајтапам нешо, не им го сфаштае значењето и од срам пусти реков дај момичулево нек сејт, барев нек не глеат шо се дешават... м? Не му давам на кучено да читат, да не се учит да вервит од писанка новинарска, тук да глеат, да слушат па да судит. Убо му напрајв?
Мерлин, јас ти ги бендисвев мајмуните шубај си беја си тргаја то шо си праеја, . Тук шо е работава со водата кј вас не сум во тек тро малу појче од кучето сум информирана и за некој немири во Струга подслушнав недослушнав, тук да си прашам ко чоек шо имат ново Струга шо се дешават? Јас Охрид го гледам последно време смо птон од на работа до дома и така тој ме гледат мене градов јас него не баш и сум нервозна шо и времево не ми дават да фрљам тро тазе боја а ваква си се нејќум ич и така сама против светот. Тук ти со мене си аљ не и смоки со диносаурус најде? Шо чашитлама изнапрајф туф за срамота, .
Првпат ја отворам темава чиниш го утнав сајтот гледам , а не ми се веруе едвај ве разбирам да не речам пола . Се откажувам ајт барем да ве поздравам
Со тебе ам со кој? Жими децана! Смоки диносауруски слабо некако Иначе за водата... немаме два дена цел град, пукнала некоја цефка главна шо била за снабдвење сегде и пази сеа талентиве: копале 5-6 метра долу, ја нашле, го пуштиле багерот да кренит земјата и ја смачкале пустата цефка начисто. Инаку дома кј мене имаше и вчера и денес по малу, ама не доволно за да се замија, ама аку, покриено е момичулено, не мирисат
Чим е момичето покријано немат гајле ја знајш онаја покријан гз никој не го пљукат, . Тук јас ќе ти пратев по Галеб аљ Класик од смоките ама смо со кечап имет кј шо купвам а тије ич не ми се убај а јас неубај на другарчиња работи не давам , и така ојдоја диносаурусите в историјата пак . Мене на работа чера ми снема струја еден талент со камион ја скина жицата дан се брачеди со тој со багерот, ?
Те ја па прв пат отварам ја оваа тема и интересна ми стана. Па текна ми тука да ви пишувам малку и од мојо дијалект. Ама ај мислам се шо да ви кажувам. Денеска беше и роѓенден на сестрата и доваѓаа ни ногу гости пуна куќа човеци имааме. На мене па ич не ми се седеше со ни и дојдо да читам по Фемина. Ај доста кажува ја. Да идам да затворам тоа џамо маа ме промаја ќе простинам
Теодорке, не ме нервирај, ќе ме натераш сеа да одам во продавницана и грабеж да извршам само за твојте смоки. Е ко ќе ги купам, одма ставам слика од нив.
Ама со кикирики смо тије со Ти Рекс се најубајте другине со кечапи и сирења не се баш по мој вкус, синкир макарони ќе јајме .
Љуѓе златни стварно немат диносауруси нигде, и јас ги барам појќе од еден месец, само патлиџаносауруси носет Јазк.
Во Струга да не се завртиш...смрдит-корнит од сите страни леле шо ќе се прајт по клубојне викендов...то и вода ко имаше смрдеше - не пак сега !