Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да зборуваме на дијалект

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anastasija19, 12 февруари 2010.

1. Marilyn-Monroe

Marilyn-Monroe Популарен член

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Кој ти е мор комшија аман? Пуквачка е работава со тебе |( :wasntme: :P

2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Еден убав вака ко за мене. Там’н. Тук шо прајме Мерлин вода немамее... Че си умра без вода. :(

3. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Јас удирам печат за комшијата.
    Ама комшија има Катка, ауууу! :wasntme:

На katakomba24 му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Мерлинке не ме нервирај вака навечер тогаш сум најосетлива че се фрљала под возој шодае, |( .
    Јас од стално сакав да имат Охрид железничка за ко ќе врвет возој да си одам таму и да си се дерам ко ќе е најбучно ко на еден филм шо го глеав ко мала и ова ми е неостварена желба.
    Тук две работи да те прашам кучено как го научи да зборвит струшки пошо мачоров мој смо литературно разбират, :wasntme: ?!
    И според аватаров дан смена фарба да не речам имиџ иљ смо забуни прајш, :emo: ?

5. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Амн бе цел ден не се уклучи и вие сте испишувале ехеее колку страни. :D

6. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Па вредни сме ние, западни момичиња, пљук, пљук, пљук, да попљукам малце. :wasntme:

7. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Пред да го клам момичулево си имав три умни мајмуни, нишо не глеам, не чујам и не зборвам, ама мислеја феминкиве дек се мајтапам нешо, не им го сфаштае значењето и од срам пусти реков дај момичулево нек сејт, барев нек не глеат шо се дешават... м? :wasntme:
    Не му давам на кучено да читат, да не се учит да вервит од писанка новинарска, тук да глеат, да слушат па да судит. Убо му напрајв? ]:)

8. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Мерлинкоууу! :drunk:

Јас ти го укопчав она со мајмунчичине, ама дан ме прает будала и си ќутев. :D

9. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Мерлин, јас ти ги бендисвев мајмуните шубај си беја си тргаја то шо си праеја, ;) .
    Тук шо е работава со водата кј вас не сум во тек тро малу појче од кучето сум информирана и за некој немири во Струга подслушнав недослушнав, :wasntme: тук да си прашам ко чоек шо имат ново Струга шо се дешават?
    Јас Охрид го гледам последно време смо птон од на работа до дома и така тој ме гледат мене градов јас него не баш и сум нервозна шо и времево не ми дават да фрљам тро тазе боја а ваква си се нејќум ич и така сама против светот. Тук ти со мене си аљ не и смоки со диносаурус најде?
    Шо чашитлама изнапрајф туф за срамота, :wasntme: .

10. vendiii

vendiii Популарен член

Се зачлени на:
    13 февруари 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    2.465
    Првпат ја отворам темава чиниш го утнав сајтот гледам , а не ми се веруе едвај ве разбирам да не речам пола :D . Се откажувам ајт барем да ве поздравам :hai:

11. Marilyn-Monroe

Се зачлени на:
    24 декември 2010
    Пораки:
    1.805
    Допаѓања:
    5.895
    Со тебе ам со кој? Жими децана! :!:
    Смоки диносауруски слабо некако :worried:

Иначе за водата... немаме два дена цел град, пукнала некоја цефка главна шо била за снабдвење сегде и пази сеа талентиве: копале 5-6 метра долу, ја нашле, го пуштиле багерот да кренит земјата и ја смачкале пустата цефка начисто. |(
    Инаку дома кј мене имаше и вчера и денес по малу, ама не доволно за да се замија, ама аку, покриено е момичулено, не мирисат :wasntme:

12. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Чим е момичето покријано немат гајле ја знајш онаја покријан гз никој не го пљукат, ;) :wasntme: .

Тук јас ќе ти пратев по Галеб аљ Класик од смоките ама смо со кечап имет кј шо купвам а тије ич не ми се убај а јас неубај на другарчиња работи не давам :!: , и така ојдоја диносаурусите в историјата пак |( .

Мене на работа чера ми снема струја еден талент со камион ја скина жицата дан се брачеди со тој со багерот, :?: ?

13. m.i.s

m.i.s Истакнат член

Се зачлени на:
    12 јуни 2011
    Пораки:
    175
    Допаѓања:
    319
    Те ја па прв пат отварам ја оваа тема и интересна ми стана. Па текна ми тука да ви пишувам малку и од мојо дијалект. Ама ај мислам се шо да ви кажувам. Денеска беше и роѓенден на сестрата и доваѓаа ни ногу гости пуна куќа човеци имааме. На мене па ич не ми се седеше со ни и дојдо да читам по Фемина. Ај доста кажува ја. Да идам да затворам тоа џамо маа ме промаја ќе простинам :D

14. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Теодорке, не ме нервирај, ќе ме натераш сеа да одам во продавницана и грабеж да извршам само за твојте смоки. Е ко ќе ги купам, одма ставам слика од нив. :D

15. Theodora

Theodora Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2011
    Пораки:
    1.504
    Допаѓања:
    5.576
    Ама со кикирики смо тије со Ти Рекс се најубајте :!: другине со кечапи и сирења не се баш по мој вкус, синкир макарони ќе јајме :wasntme: .

16. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.248
    Допаѓања:
    56.991
    Љуѓе златни стварно немат диносауруси нигде, и јас ги барам појќе од еден месец, само патлиџаносауруси носет :|
    Јазк.

17. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Абе Охриѓанки да ми најдете смештај оти утепа ве !
    Ќе ви се скарам :!:

18. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    Сакаш апартманче? Еф кај другарка ми... :D

19. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    За без ИЧ ли ? Ако , може :D

20. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Во Струга да не се завртиш...смрдит-корнит од сите страни :rofl: леле шо ќе се прајт по клубојне викендов...то и вода ко имаше смрдеше - не пак сега ! :^) :lol: :lol: :lol: