И ја така викам. Тук ме лажит братон женска имал. Как да не. 3. Слободен си е бре, или барем за мене. Ич не ми е гајле за другите. Ни за другар му, ни за „женска му“, ни за комшине.
Ам ние да сме кабиљ и ке го ослободиме... пак зш? Не сме некадарни А и чуму ропство мислам во двајспрви век, признаваш?
ај да не бркум ак’л на други теми да ва питум тука вас. А бе шо да праам воа мојо посакалник ного гледе по чужди жени. Дали очте да му ги извадум или да гу закључум дома навонка да не излеве ич? Фала унапрет
Вонка, вонка. Почни и ти да гледаш чужди м‘жи и ќе видиш као ќе се изнервират и аку ти речит нешо, сецни ми, ќе ти сецнам. Хахах, не. Аку ти речит нешо, спомни му за чуждите жени, ќе вииш као ќе се подзамислит. И фала само унапрет, никако одназат! Е т‘ка.
Ам мене на пример совци шо сум, шо ми фалит? Дек имат некој и скрави шо ојт, ама ај не му се мешам... Пубо овци за стрижење, него крави за терање, не?
Е Мерлинче, можда не е ова темава, ама морам да ти кажам нешо. Ненормално ме потсеќаш на типкава. Спојлер Без навреда, на зафрканција е. Таман двете плавуши...
Ми тргна муабетот. Че му одржит сега Катакомба лекција. Кој од каде е! Продолжите со играта. Ја су ви публика. Олеее, олеее, оле, олеееее...
МАЛОООО и тебе те фатиле комшине мој И не гибај ја брачедана моја, оти низ нозе те земав! Да си знајш! Вино те прам Таја, ајкулкана моја уба е сторена, не ми ја прај јапонка.. ќе си ојш в Јапонија за твојана плавушка, оти таму имат сумо борачи.
Ама немав лоши намери.. Од љубоф де... И да си чутиш, јас ја крстив Ајкулка, и само јас така смеам да ја викам. Е така.
Шо сте се распоредиле море сите во сто сато ? Шо че прајте утре до кога че се кравите до 2 сато а? Кој че ве рани така?
Ја велам анте ти анте курела Ами че фатиш че си легниш порано ,шо мислиш утре скози кој че ој? И не туку го чатете тој комшијата од Катка да не го пречатите
Лепа таму ојт ама к’ј мене в комши си се враќат. Спроти мене си идет за спиење. Си знајт тој шо требит како требит да прајт.