Зш да го мафна Лепа? Ак имат женска не имат жена. Ќе поојт, ќе поојт, ќе раскинит. Еф чека и че чека зш кој чекал дочекал.
Ам Катке демек ја сочуствувам со женската Ак е кратка врска, почекај...ама ак е нешто подолго ич не чекај Катке...извини ак те повредвит мислењево...ак не
Навикната су на вакви рабојче. Ми е гајле. хаха И искрено да ти кажа појма нема шо врска имат. Не ме ни интересират.
Ти си знајш најубо Катке И ја бев навикната на такви работи ама после испадна работата "Како дошло-така пошло" зато сега со катанци су врзана за дечко ми
А бе убаво си кажувиш шо е битно дали има женска он нека са расправе со неа. Ако ти са аресе и ако ти го праве ќејфо држи си го там при рака. И как шо кажа една погоре ако има женска не е женан. И србите знајш как викат ’’Све што је зузето може бити одузето’’.
Абе не се секирајте за мене. Секоја вечер сме заедно. То ми е најважно. Женската повака - потака ќе си ојт. Ја че останам. Појче време е со мене отколку со нејзе, епа сеа вие видите. Од мене толку.
В чужџа кашча ред и тертип не се тура! ка да ви кажа,а да ме сфанете,па и да погодите чиј е дијалекто ногу жега денеска нешчо еле? страшна работа,не се диша. Туку ај да ида да обуа клепаците и да тркна до продавницата, па читаме се. искам веее!!
Че ви кажам само неколку зборој. Тој е мој. Речено сторено. Немат потреба да тешите никого. Нит мене, нит него. А сеа слободно смените тема зш веќе срам ме фаќат. Не су само ја овде, не сум фер спрема вас и спрема Фемина. Ве мољам. :up:
Дали иаме Штипјанки на форумо или слабо? Иначе денеска сам ептен расположена иако не сам спала ни минутка ама слушам си музика и не се замарам со ништо.А сакам да одам негде на одмор досадно е се на исто место да бидеш ама ае и тоа ќе биде .
Жени, денес сум била на плажа, абе плажирање и пол. Си се нашлакав од дома со креми, најновиот купач си го облеков (тој лани шо си го купив де ), на глава врзав една марама, наочари РејБан, сламена ташна.... На плажа Пепси-Мепси ова-она, па едно сто пати се искапив, па сунчање на стол (замислете женетина оптегачена на стол, со г‘зот седната на крајот од столот уствари, нозете испружени напред, стомакот собран ), па играње карти, смеење... фина келнерка иначе. Сонцено го зајдовме на плажа, не моеше да издржит веќе со нас, реши да си ојт. Вие (други) Охриѓанки, Стружанки, Дојранчанки и Преспанки ојте бре на плажа?
ЕЕЕ абе има Штипјанки како тоа да нема,има има само шо сме си по малку задремани И ти ли си од овоа штипо? Досадно нека си ибе мајката,секое второ од мајка никнато у тоа смотанио Сутлак разгазува си маринките,зоба сонлуглед и мрсе прсти у тоа пукнаките од тај на кривината...али шо да се праве па мора да ги гледаш и тоа осмо одд по клупите како се лигават лижат со мувачите,уште не знае гзо да си избрише дечко ми фанала,,еее у 8 одд јас со барбики си играше И така јас доста дрнка на штипски
Не пуканки туку ПУЦКИ Инаку стварно од тај на кривината најубави се, а и сунчугледо му е убав. Сеа најново, и бел има. Јас само бел јадам, добро де, јадам и црн ама вај ми е поубав. Ама кај тај на кривината не ми се свига ногу, ја од тај блиску до плоштадо, меѓу баргала и тоа форнети шо беше И така. Воа времето ногу жешко не се издржува. Абе змијарник И пред една недела виде едно девојче се мислеше дека си ти. Иако незнам како изгледаш (на лик) ама така си помисли коа го виде тоа девојче. Сеа незнам дали беше ти
Еј феминки дек сте бе? Шо прајте арни ли сте? Ја јас уш малку ке си легним Ногоо жешко незнам шо ке се праа!
Јок Хипицо момичко ни плажа ни бутур И ај те мољам не се прај ногу културна, не се викат глава туку гла. Туку по старана чаршија видов една слаткара само за турска баклава, умов таму го остадов, ќе ја сонвам дур не се најадам ко чоек.