Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Да зборуваме на дијалект

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од anastasija19, 12 февруари 2010.

1. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.886
    Допаѓања:
    23.809
    Колку е сатот? -Дванајсет. :lol:
    Кај ќојме? -Онаму. :D
    Од кај си? -Оданде. ;)

На LivingGlam му/ѝ се допаѓа ова.
  2. katakomba24

katakomba24 Популарен член

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Зш да го мафна Лепа? Ак имат женска не имат жена. Ќе поојт, ќе поојт, ќе раскинит. Еф чека и че чека зш кој чекал дочекал.

На zhap4e му/ѝ се допаѓа ова.
  3. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ам Катке демек ја сочуствувам со женската :rofl: Ак е кратка врска, почекај...ама ак е нешто подолго ич не чекај :( Катке...извини ак те повредвит мислењево...ак не ;) :D :D

4. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Навикната су на вакви рабојче. Ми е гајле. хаха И искрено да ти кажа појма нема шо врска имат. Не ме ни интересират. :P

5. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Ти си знајш најубо Катке :!: И ја бев навикната на такви работи ама после испадна работата "Како дошло-така пошло" :rofl: зато сега со катанци су врзана за дечко ми :inlove: :lol: :lol:

6. kikikikirika

kikikikirika Популарен член

Се зачлени на:
    17 јуни 2011
    Пораки:
    2.029
    Допаѓања:
    4.535
    А бе убаво си кажувиш шо е битно дали има женска он нека са расправе со неа. Ако ти са аресе и ако ти го праве ќејфо држи си го там при рака. И как шо кажа една погоре ако има женска не е женан. И србите знајш как викат ’’Све што је зузето може бити одузето’’.

7. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Абе не се секирајте за мене. Секоја вечер сме заедно. То ми е најважно. Женската повака - потака ќе си ојт. Ја че останам. Појче време е со мене отколку со нејзе, епа сеа вие видите. Од мене толку. :angel: :rofl:

8. Denna

Denna Истакнат член

Се зачлени на:
    1 јули 2010
    Пораки:
    180
    Допаѓања:
    87
    В чужџа кашча ред и тертип не се тура! ка да ви кажа,а да ме сфанете,па и да погодите чиј е дијалекто :D
    ногу жега денеска нешчо еле? страшна работа,не се диша. Туку ај да ида да обуа клепаците и да тркна до продавницата, па читаме се. 8)
    искам веее!! :* :D

9. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098

И то шо викаш... ;) Тебе требит да ти е најубо ;) А ние сме тука да се радвиме за тебе !! :party: :rofl:

10. Lov3

Lov3 Популарен член

Се зачлени на:
    8 октомври 2010
    Пораки:
    774
    Допаѓања:
    1.886
    И аку случајно Катка си најт поубав, да го тешиме комшијата, нели... :wasntme:

11. Lepaaa

Lepaaa Популарен член

Се зачлени на:
    5 февруари 2011
    Пораки:
    2.069
    Допаѓања:
    8.098
    Комшијата, народски кажано, мојт да цицат :rofl: ...се разбират ако Катка најт поубав! :lol:

12. katakomba24

Се зачлени на:
    20 февруари 2010
    Пораки:
    614
    Допаѓања:
    533
    Че ви кажам само неколку зборој. Тој е мој. Речено сторено. Немат потреба да тешите никого. Нит мене, нит него. А сеа слободно смените тема зш веќе срам ме фаќат. Не су само ја овде, не сум фер спрема вас и спрема Фемина. Ве мољам. :up:

На Lepaaa му/ѝ се допаѓа ова.
  13. BlackSwan5

BlackSwan5 Популарен член

Се зачлени на:
    6 јуни 2011
    Пораки:
    2.765
    Допаѓања:
    3.559
    Дали иаме Штипјанки на форумо или слабо? Иначе денеска сам ептен расположена иако не сам спала ни минутка ама слушам си музика и не се замарам со ништо.А сакам да одам негде на одмор досадно е се на исто место да бидеш ама ае и тоа ќе биде :) .

На Shoe-Gal му/ѝ се допаѓа ова.
  14. Shoe-Gal

Shoe-Gal Истакнат член

Се зачлени на:
    8 јули 2011
    Пораки:
    368
    Допаѓања:
    178
    нема проблем како за свак такој и за овј - да не ви притреба :)

15. Hipica

Hipica Форумски идол

Се зачлени на:
    31 декември 2009
    Пораки:
    14.369
    Допаѓања:
    14.821
    Жени, денес сум била на плажа, абе плажирање и пол.
    Си се нашлакав од дома со креми, најновиот купач си го облеков (тој лани шо си го купив де :wasntme: ), на глава врзав една марама, наочари РејБан, сламена ташна.... 8)
    На плажа Пепси-Мепси ова-она, па едно сто пати се искапив, па сунчање на стол (замислете женетина оптегачена на стол, со г‘зот седната на крајот од столот уствари, нозете испружени напред, стомакот собран :D ), па играње карти, смеење... фина келнерка иначе.
    Сонцено го зајдовме на плажа, не моеше да издржит веќе со нас, реши да си ојт.

Вие (други) Охриѓанки, Стружанки, Дојранчанки и Преспанки :D ојте бре на плажа?

16. TheCandy880

TheCandy880 Популарен член

Се зачлени на:
    20 август 2010
    Пораки:
    3.992
    Допаѓања:
    6.303

ЕЕЕ абе има Штипјанки како тоа да нема,има има само шо сме си по малку задремани :)

И ти ли си од овоа штипо?
    Досадно нека си ибе мајката,секое второ од мајка никнато у тоа смотанио Сутлак разгазува си маринките,зоба сонлуглед и мрсе прсти у тоа пукнаките од тај на кривината...али шо да се праве па мора да ги гледаш и тоа осмо одд по клупите како се лигават лижат со мувачите,уште не знае гзо да си избрише дечко ми фанала,,еее у 8 одд јас со барбики си играше

И така јас доста дрнка на штипски :D

17. GarpovaV

GarpovaV Популарен член

Се зачлени на:
    18 февруари 2011
    Пораки:
    999
    Допаѓања:
    1.962
    Не пуканки туку ПУЦКИ :D

Инаку стварно од тај на кривината најубави се, а и сунчугледо му е убав. Сеа најново, и бел има. :lol:
    Јас само бел јадам, добро де, јадам и црн ама вај ми е поубав. Ама кај тај на кривината не ми се свига ногу, ја од тај блиску до плоштадо, меѓу баргала и тоа форнети шо беше :D
    И така.
    Воа времето ногу жешко не се издржува. Абе змијарник :lol:

И пред една недела виде едно девојче се мислеше дека си ти. Иако незнам како изгледаш (на лик) ама така си помисли коа го виде тоа девојче. Сеа незнам дали беше ти :wasntme: :)

18. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Еј феминки дек сте бе? Шо прајте арни ли сте? Ја јас уш малку ке си легним ;) Ногоо жешко незнам шо ке се праа!

19. LivingGlam

LivingGlam Форумски идол

Се зачлени на:
    28 септември 2010
    Пораки:
    6.248
    Допаѓања:
    56.991
    Јок Хипицо момичко ни плажа ни бутур :worried:

И ај те мољам не се прај ногу културна, не се викат глава туку гла. :!: :)

Туку по старана чаршија видов една слаткара само за турска баклава, умов таму го остадов, ќе ја сонвам дур не се најадам ко чоек.

20. skyAngel

skyAngel Популарен член

Се зачлени на:
    16 август 2010
    Пораки:
    1.530
    Допаѓања:
    2.768
    Охриѓанки стварно ли пак сте ги качиле цените , а?
    Покачување, аааа покачување.
    ]:)