^Охриѓанки не ги покачија цените Скајче, Охриѓани ги покачија @Living: А мор да не пукниш, од шо пишам сегде по темиве литературно овде правилата ги прекршив. А зш мор не ојш на плажа? Јас досега четири пати сум појдена И плус два пати на тераса се сунчав
Мене ми се чинит дека се исти ко ланското лето. Не знам Другиве шо ќе кажет да видиме, од нивно гледиште.
Бегај бе вие сте изгор ама ај оти морам затоа ве посетувам Се ви се чинит , а никако да трнете да проверете.
Поубоо е ка се збори у живо на различен дијалект,пошо има некој збороој шо не можа да се изговора.( Ова ти беше на Тетовски)
И ја сам од Штипо да.Абе тоа ти е кај нас сутлак шема нагоре надоле седнеш на некоја клупичка (ако има нели) и после па нагоре надоле и така цела вечер се додека нозите не те заболат .
Ногооо сум среќна.. Видех го Кикоо (Христијан Тодороски) срцкаа е бе срцкаа.. Мош вии не го сакате бааш, читала сум на форум дека се лигава ама бааш знаа да напраа добра забава .. се убави песни пее..
Јас не бев на пена парти. Многу далеку ми е... Ај сеа нешо на тетовски, го најдов во списание, Тетовчанки да ни кажет дали е точно.
глеам на форумов Охриѓанки колку сакаш шубо да си имаш некој свој овде,а? и шубо ни е на плажа секој ден.. ох,ох.. не пена парти,каква сакаш парти и кој ден сакаш. денес екс ју журкица.. едвај чекам! појлите сите
Шо се ма ти придаваш,а? Ја ако сакам ќе одам и ќе ти го земам дечко ти,чу ли. Шала. Не доаѓам, да бе да ме испудеш.Ама и ти да не си дошла у Штип.