Аман бе, не е ле срамота дечковци да сe крадете? Кадга да нема друго машко на свето. Не е убаво за машки да го расипуваме нашето форумско дружење.
Како прво, неам дечко, немаш шо да ми зејш. Како второ, јас сум бидена во Штип милион пати и уште милион пати ќе дојдам. Као трето, ти доам таму те затепам! И да, убо ти рече ДАнгел!
Охриџанки и Битолчанки највече има. Да те е страх да продумаш нешчо лошо за них, одма че се соберат да те натепаа.
А сакате ја да ви ги соберам стружанкине? И оние мајка им шо е стружанка? И оние татко им шо е од Струга? И оние шо навивет за Стружанка? И оние шо се бидени Струга? И оние шо се осечет ко стружанки? Зато не чепкајте ме, зш ја су стружанка, мајкана е стружанка, и татконо е стружанец и имам играно ракомет во Стружанка и навивам уште за Стружанка и бидена су Струга и се осечам ко најстружанка.
Еееј, замисли Мерлинке, се капиш во ОХРИДСКО Езеро, не во Струшко. А ти зш не ојш на плажа, м? Попосле ќе ојме, сеа ќе изгориме
Дек попаметниот попуштат, зато. Иначе зимоска моевме ак сакавме и бранана да ви ја затвориме па да се поплавите и да видите кој е ГЛАВЕН ама ај нек се пустит, не се замараме со глупости ние.
Па шо да кажам веќе и јас не знам Пред компјутеро си седам а не дека има нешо интересно да праам туку преобарна го вај форумо 243325325 пати мислам дека нема тема шо не ја прочита И така вечер по се изгледа ке одам накај нашио славен сутлак и ке се промаам едно убаво и па дома и па на компјутеро и се така.Иначе нервираат ме воа муите иде ми се да имго сменам личнио опис
Можда ние Стружанки на форумов ретки сме,ама зато реткото е најубо и не тук зборвите многу ние имаме и река и езеро. Инаку ја каснам ама ај,шо се напрај со пена забавата? Зборвет се испобиле,точно е?